Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλυτη καταστροφή: “Βούτηξε” το Audi RS Q8 των 600 ίππων…στο νερό!

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλυτη καταστροφή: “Βούτηξε” το Audi RS Q8 των 600 ίππων…στο νερό!

ΝΕΑ

Η απόλυτη καταστροφή: “Βούτηξε” το Audi RS Q8 των 600 ίππων…στο νερό!

ΝΕΑ

Το ταχύτερο SUV της Audi, το RS Q8, βρέθηκε για άγνωστο λόγο σε αρδευτικό κανάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ιδιοκτήτης του το αγόρασε καινούργιο πριν από μερικές εβδομάδες.

Advertisement
Advertisement

 

Το γρηγορότερο SUV παραγωγής στο Nürburgring είχε μια δυσάρεστη συνάντηση με το νερό στην Ολλανδία. Το ατύχημα έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες και τις φωτογραφίες δημοσίευσε ένα Βρετανικό site αυτοκινήτου. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσουμε τον οδηγό για το τι συνέβη, αλλά είναι διαθέσιμες πολύ λίγες πληροφορίες για τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το ατύχημα. Γνωρίζουμε ότι έλαβε χώρα στην Ολλανδία, συγκεκριμένα στο Reeuwijk, και ότι ο οδηγός κατάφερε να βγει έξω από το SUV με ασφάλεια. Αυτό είναι το σημαντικότερο στο τέλος της ημέρας.

Advertisement
Advertisement

Η αναγνώριση της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος μέσω της RDW (Ολλανδικό Υπουργείο Συγκοινωνιών) αποκαλύπτει ότι το Audi RS Q8 καταχωρήθηκε στις 4 Ιανουαρίου, οπότε ο ιδιοκτήτης του το οδήγησε μόνο για τρεις εβδομάδες πριν δοκιμάσει τις υποβρύχιες δυνατότητες. Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν το όχημα θα επιστρέψει ποτέ στο δρόμο, αλλά το νερό και τα ηλεκτρονικά δεν είναι καλός συνδυασμός.

Εντυπωσιάζει το νέο Audi RS Q8 (+video)

Advertisement

Το αντίστοιχο μοντέλο της Lamborghini Urus για την Audi έχει τιμή εκκίνησης λίγο κάτω από τις 200.000 ευρώ στην Ολλανδία, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι αυτό κόστιζε 248.901 ευρώ μετά από πολλά έξτρα. Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είχε τους προαιρετικούς τροχούς των 23 ιντσών, για τους οποίους η Audi λέει ότι είναι οι μεγαλύτεροι που τοποθετούνται σε ένα αυτοκίνητο, αφού η τοποθέτηση τροχών μεγαλύτερης διαμέτρου «δεν έχει νόημα».

Σπάζοντας το φράγμα των 300 km/h με το νέο Audi RS Q8 (video)

Είναι το ταχύτερο και πιο ισχυρό SUV της Audi, φτάνοντας στα 305 χλμ. χάρη σε ένα V8 4,0-λίτρων twin-turbo με απόδοση 600 ίππων. Το Audi RS Q8 «γύρισε» στο Nordschleife σε 7 λεπτά και 42,2 δευτερόλεπτα.

Advertisement