Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «ανοιχτή» Aston Martin Valkyrie θα παρουσιαστεί στις 12 Αυγούστου

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «ανοιχτή» Aston Martin Valkyrie θα παρουσιαστεί στις 12 Αυγούστου

ΝΕΑ

Η «ανοιχτή» Aston Martin Valkyrie θα παρουσιαστεί στις 12 Αυγούστου

ΝΕΑ

Η Aston Martin θα γιορτάσει τα 70 χρόνια πωλήσεων στις ΗΠΑ με την παρουσίαση της νέας roadster έκδοσης της Valkyrie στο Pebble Beach τις επόμενες ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin έδωσε ένα teaser για τη νέα έκδοση της Valkyrie, η οποία θα αποκαλυφθεί πλήρως στην California, κατά τη διάρκεια του Concours d’Elegance του Pebble Beach.

Η συμπλήρωση 70 χρόνων παρουσίας της Aston Martin στις ΗΠΑ, είναι ένας πολύ καλός λόγος για να επιλεγεί αυτή η πολύ ιδιαίτερη διοργάνωση με το πρεστίζ και την παγκόσμια απήχηση προκειμένου εκεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ανοιχτής έκδοσης της Valkyrie. Η αρχή έγινε το 1951, με τη διάθεση της DB2 στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως το ένα τέταρτο από την παραγωγή των μοντέλων της Aston Martin, έχει διατεθεί στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Η roadster έκδοση της Valkyrie θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 12 Αυγούστου σε ένα κλειστό κύκλο εκλεκτών καλεσμένων της εταιρείας και στις 13 Αυγούστου, θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια στο ευρύ κοινό. Από την εικόνα-teaser που έχουμε στη διάθεσή μας, βλέπουμε πως οι πόρτες θα έχουν και πάλι άνοιγμα προς τα επάνω, με το μεντεσέ να είναι στο μπροστινό μέρος. Αυτό σημαίνει πως αντί για τις πόρτες «φτερά γλάρου» της coupe έκδοσης του μοντέλου, θα έχουμε «ψαλιδωτές» προς τα επάνω, σαν της Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

aston martin valkyrie

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν η Valkyrie Roadster θα είναι μόνιμα ανοιχτή όπως η Aston Martin V12 Speedster ή αν θα προσφέρεται με αφαιρούμενο πάνελ οροφής. Εκτός από τις αλλαγές στο αμάξωμα, το νέο roadster αναμένεται να είναι ακριβώς το ίδιο σε τεχνικά χαρακτηριστικά με την coupe έκδοση, χρησιμοποιώντας τον ίδιο V12 6,5 λίτρων και πλαίσιο από ανθρακονήματα, που είναι αμφότερα της Cosworth.

Παράλληλα με την ανοιχτή Valkyrie θα εμφανιστεί και το νέο supercar Valhalla στην τελική του μορφή που θα προωθηθεί στην παραγωγή, κάνοντας ντεμπούτο και στις ΗΠΑ μετά την παρουσίασή του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα. Εκείνη την εποχή, το αφεντικό της Aston Martin, Tobias Moers, είπε ότι το μοντέλο δεν θα έχει περιορισμένη παραγωγή κατά τη διάρκεια της διετούς παραγωγής του αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε τώρα ότι θα κατασκευάσει το πολύ 999 μονάδες. Ούτε καν χίλιες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικές οι νέες Aston Martin Vantage και DB11
H Aston Martin Valkyrie AMR Pro είναι για τις πίστες και μόνο
Επίσημο: Aston Martin Valhalla (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement