Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η AMG GT των 655 ίππων της Prior Design

Ελλάδα 20:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η AMG GT των 655 ίππων της Prior Design

ΝΕΑ

Η AMG GT των 655 ίππων της Prior Design

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG GT είναι αναμφισβήτητα εκπληκτική. Αν και πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό αυτοκίνητο, έχει διακριθεί ως αξιόλογος διάδοχος της Mercedes-Benz SLS. Αλλά για τους ιδιοκτήτες που θέλουν περισσότερη δύναμη και να προσδώσουν στην AMG GT μια ακόμη πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, η Prior Design μόλις κυκλοφόρησε ένα πακέτο aftermarket για αυτούς.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του είναι η σειρά των τροποποιήσεων που έκανε η εταιρεία στον κινητήρα V8 biturbo 4.0 λίτρων. Η βασική AMG GT προσφέρει 475 ίππους. Η Prior Design αυξάνει τους ίππους στους 655. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απόδοση ξεπερνά την αντίστοιχη της AMG GT R. Η Prior Design είναι υπερήφανη επίσης για τις αεροδυναμικές βελτιώσεις στο αμάξωμα. Ο οίκος συνεργάστηκε με την Fostla για να φτάσει σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το υπέρ-αυτοκίνητο υιοθετεί ένα καινούριο αεροδυναμικό κιτ. Το πλάτος δείχνει τώρα μεγαλύτερο χάρη στα εκτεταμένα φτερά, ενώ χάρη τις πλαϊνές ποδιές, τα πτερύγια και την προεξέχουσα αεροτομή, το αυτοκίνητο δείχνει ακόμη πιο επιθετικό. Στα highlights συμπεριλάβετε και την εκκεντρική απόχρωση. Τέλος, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με τροχούς 20 ιντσών της ADV.1. Η ανάρτηση λαμβάνει νέα ελικοειδή ελατήρια KW και μεγαλύτερους θόλους προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μεγαλύτεροι τροχοί.

Advertisement
Advertisement

Prior-Design-mercedes-amg-gt-tsiro-640