Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo 4C Spider Italia με νέο στυλ στο Σικάγο

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Alfa Romeo 4C Spider Italia με νέο στυλ στο Σικάγο

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo 4C Spider Italia με νέο στυλ στο Σικάγο

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo αναμένεται να φέρει μόλις 15 κομμάτια από αυτά τα εντυπωσιακά ιταλικά roadster στις Ηνωμένες Πολιτείες το επόμενο διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Η Alfa Romeo 4C Spider Italia του 2020 προσθέτει περισσότερο στυλ στο μικρό πολυαναμενόμενο roadster πριν από το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου. Η Alfa θα προσφέρει μόνο 15 από αυτά στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε ενεργήστε γρήγορα όταν οι παραγγελίες ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2019, αν φυσικά αυτό μπλε εντυπωσιακό όχημα στροβιλίζει στο μυαλό σας. Το πακέτο Italia κοστίζει 5.000 δολάρια, επομένως το μοντέλο ανοιχτής οροφής με αυτόν τον εξοπλισμό πηγαίνει για σχεδόν 72.500 δολάρια. Η Alfa Romeo αποκαλεί το χρώμα Misano Blue Metallic στην 4C Spider Italia και δεν διατίθεται σε καμία άλλη έκδοση του μοντέλου. Ως έμφαση στη συγκεκριμένη απόχρωση, η πρόσθια εισαγωγή αέρα και ο πίσω διαχύτης είναι βαμμένα σε Piano black. Ένα ειδικό έμβλημα Spider Italia κοσμεί τα πίσω φτερά και το σχέδιο φέρει την ιταλική σημαία. Το εσωτερικό διαθέτει πλακέτα αλουμινίου 4C Spider Italia στην κεντρική κονσόλα.

Δεν υπάρχουν μηχανικές αλλαγές στη 4C Spider Italia. Ένας τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,75 λίτρων παράγει 237 ίππους. Το κιβώτιο είναι αυτόματο εξατάχυτο διπλού συμπλέκτη στέλνοντας τη ροπή στους πίσω τροχούς. Το θρυλικό ιταλικό roadster δεν επιβαρύνει αρκετά την ζυγαριά γι αυτό το λόγο προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 km/h λίγο πάνω από 4 sec). Η 4C δεν έσπασε τα ταμεία της Alfa Romeo στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία παρέδωσε μόλις 238 από αυτές σε όλο το 2018. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν έντονα τον Ιανουάριο του 2019 όταν η αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε μόλις 7 από αυτά εκεί, γεγονός το οποίο μεταφράζεται σε πτώση 42% συγκριτικά με τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Advertisement
Advertisement