Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Akrapovic αγριεύει τον ήχο της Supra (+vid)

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Akrapovic αγριεύει τον ήχο της Supra (+vid)

ΝΕΑ

Η Akrapovic αγριεύει τον ήχο της Supra (+vid)

ΝΕΑ

Η εταιρία Akrapovic είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο των συστημάτων εξάτμισης, τώρα ήρθε η ώρα να στρέψει την προσοχή της στη Toyota Supra του 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Η εταιρεία χρησιμοποιεί ως υλικό το τιτάνιο σε πολλά νευραλγικά τμήματα της εξάτμισης. Το αποτέλεσμα είναι ένας πολύ πιο εκκωφαντικός ήχος από τον κινητήρα. Για επιπλέον στιλ, το εσωτερικό των θυρών έρχεται κατευθείαν από το εργοστάσιο με το μοβ-μπλε χρώμα που προέρχεται από την απόχρωση του τιτανίου σε υψηλές θερμοκρασίες. Ως πρόσθετες επιλογές, οι αγοραστές μπορούν να καθορίσουν το κιτ Akrapovic Sound Kit που επιτρέπει τις μικροαλλαγές του ήχου που προέρχονται από τους σωλήνες των απολήξεων.

Κρίνοντας από αυτό το video, η εξάτμιση της Akrapovic ρυθμίζει τον ήχο της Supra, έτσι ώστε να υπάρχει ιδιαίτερο ηχόχρωμα σε χαμηλές στροφές και διαφορετικό κατά τη διάρκεια αλλαγών των σχέσεων. Ο τόνος δεν φαίνεται ενοχλητικός, είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να συνηθίσουν στην καθημερινή οδήγηση. Ο ήχος της Toyota από το εργοστάσιο είναι λίγο υποτονικός, οπότε οι αλλαγές του συστήματος θα μπορούσαν να προσθέσουν ένα ευπρόσδεκτο ποσοστό επιθετικότητας στο θόρυβο του σαγηνευτικού coupe.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Supra μεταφέρεται τώρα σε αμερικανικά εκθεσιακά κέντρα και η αγορά βελτιώσεων ετοιμάζεται να προσφέρει πολλές εναλλακτικές γι αυτή. Για παράδειγμα, η Prior Design και η Rocket Bunny αναπτύσσουν ήδη το widebody για το coupe. Επιπλέον, η TRD της Toyota εργάζεται σε μέρη του αμαξώματος από ανθρακονήματα καθώς και σφυρήλατους τροχούς 19 ιντσών. Αν δεν θέλετε να προσθέσετε τίποτα στη Supra του 2020, τότε θα κάνετε και οικονομία στον προϋπολογισμό σας.