Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αγριεμένη Phantom της Wald

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αγριεμένη Phantom της Wald

ΝΕΑ

Η αγριεμένη Phantom της Wald

ΝΕΑ

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Wald International αναλαμβάνει να περιποιηθεί τα μοντέλα της Rolls-Royce, εννοείται με ειδικότητα στη Phantom.

Advertisement
Advertisement

 

Παρ ‘όλα αυτά, η όγδοη γενιά της εκκεντρικής Rolls είχε διαφύγει κατά κάποιον τρόπο από τα νύχια του Wald. Αυτό αποκαταστάθηκε αφού η Phantom έλαβε την κατάλληλη θεραπεία Black Bison, το κιτ αμαξώματος της Wald σαφώς και έλαβε υπόψη το μεγάλο μέγεθος του αυτοκινήτου. Παρουσιάστηκε στο Auto Messe νωρίτερα αυτό το έτος, με τον σχεδιασμό ακολουθεί τα βήματα των προηγούμενων τροποποιήσεων της Wald Phantom και επομένως δεν είναι για εκείνους που τσιγκουνεύονται την πολυτέλεια. Στο μπροστινό μέρος, η Phantom κέρδισε έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με ενσωματωμένη αεροτομή και μεγάλους αεραγωγούς. Οι άκρες του spoiler διαθέτουν λεπτομέρειες χρωμίου προς τα πλάγια και συνδέονται με παρόμοιο χρωμιωμένο περίβλημα με εκείνο των πλευρικών ποδιών αλλά και του πίσω προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για τον πίσω προφυλακτήρα, η Wald International τοποθέτησε ένα τεράστιο diffuser, χοντρές απολήξεις εξάτμισης, και ένα πλέγμα φινιρίσματος που αντανακλά το μπροστινό. Για τους τροχούς, ο οίκος επέλεξε 24 ιντσών Wald I13-F σφυρήλατες ζάντες πολλαπλών ακτίνων με φινίρισμα που ταιριάζει με τα χρώμια στους προφυλακτήρες και τις πλαϊνές ποδιές. Τα ελαστικά είναι Toyo Proxes STIII μεγέθους 295/30 R24. Η επιλογή των τροχών και οι εκτεταμένοι προφυλακτήρες φέρνουν το Phantom πιο κοντά στο έδαφος χωρίς να αλλάζει η Wald την στάνταρ αερανάρτηση. Εκτός από το Matte Black paint, άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν τα παράθυρα καθρέπτες εξωτερικά, τους σκουρόχρωμους προβολείς και τα φώτα οροφής, καθώς και τα μαύρα λογότυπα.