Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η 911 Targa 4 GTS καταπίνει αναβολικά της McChip DKR

Ελλάδα 23:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η 911 Targa 4 GTS καταπίνει αναβολικά της McChip DKR

ΝΕΑ

Η 911 Targa 4 GTS καταπίνει αναβολικά της McChip DKR

ΝΕΑ

H Porsche 911 Targa 4 GTS συνδυάζει στοιχεία από όλες τις εκδόσεις της σειράς, αφού προσφέρει τα χαρακτηριστικά ενός ανοιχτού σπορ αυτοκινήτου, συν την απόδοση και το χειρισμό που περιμένετε από μια 911. Ακόμη κι έτσι, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θέλουν περισσότερα και αυτή εδώ είναι η προσφορά της McChip DKR.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Με την αντικατάσταση των ποδιών στα δύο άκρα, τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα πίσω πλαϊνά με τα αρχικά μέρη της Porsche, ο οίκος υποστηρίζει ότι αυτό το σπορ αυτοκίνητο έχει τώρα “991.1 GT3 RS-look” που ενισχύεται από τις ζάντες 20 ιντσών σε ελαστικά 265/35 και 325/30 εμπρός πίσω, αντίστοιχα.

Το εσωτερικό διαθέτει μερικές αναβαθμίσεις, παρόλο που ο κατάλογος είναι μάλλον μικρός σε σύγκριση με τις εξωτερικές τροποποιήσεις, οι οπαδοί της Porsche θα εκτιμήσουν πιθανώς το κλασικό μοτίβο στα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών.

Advertisement
Advertisement

Porsche-911-targa-4-gts-mcchip-dkr-tsiro-640

Ο κινητήρας έχει τροποποιηθεί για να παράγει 575 ίππους και 675 Nm. Αυτά μεταφράζονται σε 125 ίππους περισσότερους καθώς και 125 Nm συγκριτικά με την εργοστασιακή GTS. Αυτά επιτυγχάνονται χάρη στη βελτιστοποίηση του λογισμικού, τους αναβαθμισμένους στροβιλοσυμπιεστές, το σύστημα εξάτμισης Capristo την εξαγωγή τύπου GT3 RS.

Porsche-911-targa-4-gts-mcchip-dkr-inter-tsiro-640

Advertisement

Γι αυτούς τους λόγους, χτυπάει ακόμη και την πραγματική RS, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για απόδοση στους 500 ίππους. Κατά τα άλλα, έχουν τοποθετηθεί ελατήρια ρυθμιζόμενου ύψους KW και κεραμικά σύνθετα φρένα της φίρμας, προκειμένου να διατηρηθεί όλη αυτή η ισχύς υπό έλεγχο.