Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η 2η γενιά του Subaru XV στη Γενεύη

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η 2η γενιά του Subaru XV στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η 2η γενιά του Subaru XV στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα για το νέο XV, το οποίο θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές του Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το νέο μοντέλο θα βασιστεί πάνω στο ομώνυμο περσινό πρωτότυπο και σε ό,τι αφορά στο design του, αυτό αναμένεται να αντληθεί από το καινούργιο Impreza, στο πάτωμα του οποίου άλλωστε βασίζεται. Με βάση την πρώτη εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, μπορούμε να δούμε το καμπυλόγραμμο αμάξωμα του μοντέλου, που θα ενισχυθεί με πλαϊνά προστατευτικά, ράγες οροφής κ.λπ., για να του προσδώσουν την απαραίτητη off road εμφάνιση.

Στο πεδίο των κινητήρων, αναμένεται να δούμε τον ίδιο 2λιτρο boxer των 152 ίππων του Impreza και στο νέο Subaru XV, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει πληροφόρηση και για κάποιο άλλο μικρότερης χωρητικότητας μοτέρ. Φυσικά, το νέο XV θα είναι τετρακίνητο, ενώ κατά τα γνωστά δεδομένα της Subaru, τα κιβώτιά του θα είναι 6τάχυτο μηχανικό, αλλά και αυτόματο, CVT (συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων). Περαιτέρω στοιχεία για το νέο Subaru XV θα μάθουμε λίγο πριν το ντεμπούτο του στην Έκθεση.

Advertisement
Advertisement