Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Tucson: Σε σπορ έκδοση N Line

Ελλάδα 20:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Tucson: Σε σπορ έκδοση N Line

ΝΕΑ

Hyundai Tucson: Σε σπορ έκδοση N Line

ΝΕΑ

Η Hyundai αναμένεται να παρουσιάσει στη Γενεύη μία νέα έκδοση του Tucson, η οποία θα φέρει την ονομασία «N Line».

Advertisement
Advertisement

 

Και ενώ το τμήμα Ν Division της Hyundai εργάζεται πυρετωδώς για την δημιουργία της κορυφαίας έκδοσης του SUV μοντέλου Tucson, η κορεατική φίρμα θα μας δώσει μία μικρή γεύση από το πώς θα είναι τουλάχιστον αισθητικά το συγκεκριμένο μοντέλο, χάρη στην έκδοση Ν Line. Σαφώς και δεν πρόκειται να μοιράζεται κάποια κοινά τεχνικά με το πολυαναμενόμενο Tucson N, όπως τον βελτιωμένο κινητήρα, τα αναβαθμισμένα φρένα ή την σπορ ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώνει η εταιρεία, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει σπορ εξωτερικό πακέτο και ανάλογες επεμβάσεις στην καμπίνα. Οι δύο πρώτες teaser εικόνες μας δείχνουν ορισμένες λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος του αμαξώματος, όπως την χρήση χρωμίου, το λογότυπο «N Line» στα πλαϊνά, τα φώτα ημέρας LED και τους μεγάλους τροχούς που συνδυάζονται με ματ απόχρωσης ζάντες. Επίσης, στο εσωτερικό θα υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα και επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινες ραφές.

Όπως συμβαίνει με το αντίστοιχο i30, έτσι και το Tucson Ν Line θα διατίθεται με όλη τη γκάμα κινητήρων του μοντέλου, η οποία περιλαμβάνει τον υπερτοφοδοτούμενο 1,6 λίτρων T-GDi των 177 PS και τον δίλιτρο CRDi που συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα 48V και μπαταρίες ιόντων λιθίου.