Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hongqi E111 EV: Από την Κίνα με αγάπη…

Ελλάδα 4:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hongqi E111 EV: Από την Κίνα με αγάπη…

ΝΕΑ

Hongqi E111 EV: Από την Κίνα με αγάπη…

ΝΕΑ

Οι εικόνες που εμφανίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο διαδίκτυο αφορούν το νέο και άσημο Hongqi E111 EV το οποίο θα πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Όπως πολλά άλλα ηλεκτρικά οχήματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Κίνα, το E111 EV έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό που θα διασφαλίσει την ξεχωριστή παρουσία του στο δρόμο. Το εμπρός τμήμα είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον χάρη στα καμπύλα φώτα ημέρας LED που εδράζονται σε εκείνο το σημείο που κανονικά θα περίμενε κανείς να βρει τους προβολείς. Οι κύριες μονάδες προβολέων βρίσκονται πιο κάτω, τοποθετημένες στον προφυλακτήρα.

Όπως προαναφέραμε πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οπότε η κλειστή μάσκα δεν μας ξενίζει, όπως συμβαίνει δηλαδή και με άλλα μοντέλα της Hongqi, ενώ, ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λεπτομέρειες συναντάμε και στο καπό.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του Hongqi E111 χαρακτηρίζεται κυρίως από τη μεγάλη ορθογώνια οθόνη ψυχαγωγίας που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Το ηλεκτρικό κινέζικο αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ψηφιακά όργανα, σπορ τιμόνι και έναν μεγάλο επιλογέα ταχυτήτων.

Στη δεύτερη σειρά καθισμάτων αποκαλύπτεται ένα επίπεδο δάπεδο που προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Υπάρχουν επίσης δύο ποτηροθήκες στην πίσω κεντρική κονσόλα, καθώς και διάφορα χειριστήρια για να ρυθμίσετε τα καθίσματα και, πιθανώς, να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του κλιματισμού.

Το Car News China αναφέρει ότι το E111 EV πατά σε μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων και διαθέτει έναν μόνο ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει 190 ίππους. Επιπλέον, φέρεται να διαθέτει αυτονομία 450 km σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών NEDC.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Hongqi E115: Νέο ηλεκτρικό πολυτελές SUV

Advertisement

Το Hongqi H9 θυμίζει πολλά premium

Hongqi L4: Η Κινέζικη S-Class

 

Advertisement