Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda S2000: Ζημιά στο συνεργείο! (+vid)

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda S2000: Ζημιά στο συνεργείο! (+vid)

ΝΕΑ

Honda S2000: Ζημιά στο συνεργείο! (+vid)

ΝΕΑ

Κανείς δεν θέλει να δει το αυτοκίνητό του να καταστρέφεται σε ένα συνεργείο επισκευών. Εκεί τα αυτοκίνητα πηγαίνουν για να αποβάλλουν ζημιές όχι για να αποκτήσουν. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βλέπεις ένα Honda S2000 να παθαίνει αυτό που έπαθε το συγκεκριμένο και μάλιστα όχι στο δρόμο αλλά στο συνεργείο…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το περιστατικό παρουσιάζεται σε κανάλι του YouTube που ονομάζεται TheSupercarSuspects. Προφανώς το εν λόγω Honda χρειάστηκε κάποια επιδιόρθωση στο συμπλέκτη. Το αυτοκίνητο πήγε σε ένα μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα για τις εργασίες συντήρησης και, όπως μπορείτε να δείτε, τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Τι συνέβη εδώ; Προφανώς, το αυτοκίνητο έπεσε από τον ανελκυστήρα, αυτό είναι το κύριο θέμα συζήτησης στο βίντεο. Ένα άτομο ισχυρίζεται ότι το κατάστημα είπε ότι ο ανελκυστήρας είχε πρόβλημα, αν και ο ίδιος ο ανελκυστήρας φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Θα αποφύγουμε τις εικασίες σχετικά με το πώς συνέβη – υπάρχουν πολλά από αυτά στο βίντεο. Θα πούμε απλά ότι είναι ένα ατύχημα.

Όσο για την κατάσταση του S2000, δείχνει αρκετά τραυματισμένο. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι το πλαίσιο καταστράφηκε χωρίς να ξέρουμε εάν επιδέχεται αποκατάσταση. Δεν θα κάνουμε τους μάντεις σε ότι αφορά στη ζημιά, αλλά έχουμε δει σίγουρα πολύ χειρότερα.

Advertisement
Advertisement