Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό

Ελλάδα 4:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda HR-V e:HEV: Ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό

ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό

ΝΕΑ

Η Honda έχει δημιουργήσει μια πολυτελή και άνετη καμπίνα στο νέο HR-V που θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα δυνατά σημεία του Honda HR-V e:HEV είναι χωρίς αμφιβολία η άνεση που προσφέρει η καμπίνα επιβατών. Η δομή της εσωτερικής σχεδίασης του HR-V επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ του επιβάτη και του αυτοκινήτου, για την καλύτερη υποστήριξη και ενσωμάτωση στην καθημερινότητά τους, κάτι που ξεκινά από τη στιγμή που βρεθείς στο εσωτερικό του SUV.

H κορυφαία ευρυχωρία έχει επιτευχθεί χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της καμπίνας η οποία είναι μεγαλύτερη και πιο ατμοσφαιρική από ποτέ. Ο οδηγός σε πρώτη φάση απολαμβάνει μια ψηλότερη κατά 10 χιλ. θέση οδήγησης και σε συνδυασμό με τα μεγαλύτερα παράθυρα κάνουν την ορατότητα προς τα έξω ιδανική. Η οπτική του έρχεται σε επίπεδη γραμμή με το καπό, ενώ οι καθρέπτες πλέον είναι τοποθετημένοι πιο χαμηλά στην πόρτα.

Advertisement
Advertisement

Αν και οι συνολικές διαστάσεις του HR-V είναι παρόμοιες με εκείνες του προηγούμενου μοντέλου, το νέο αυτοκίνητο προσφέρει μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια και τους ώμους. Εκτός από την αύξηση κατά 35 χιλ. στο χώρο των πίσω ποδιών, υπάρχει μια πρόσθετη ανάκληση δύο μοιρών σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Αυτό επιτυγχάνεται από τη νέα διάταξη του ρεζερβουάρ στο κέντρο και την compact διάσταση του υβριδικού συστήματος.

Η συγκεκριμένη διαμόρφωση επιτρέπει επίσης στη Honda να διατηρήσει την εξαιρετικά ευέλικτη διάταξη πίσω Magic Seat, η οποία προσφέρει ευελιξία αναδιπλούμενου καθίσματος, ανάλογα με τον απαιτούμενο χώρο φόρτωσης.

Advertisement

Παράλληλα, την αίσθηση ευεξίας και πολυτέλειας που εκπέμπει το Honda HR-V ενισχύουν τόσο τα ποιοτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, όσο και το πρωτοποριακό σύστημα διάχυσης αέρα, με αεραγωγούς σε σχήμα L τοποθετημένους στις επάνω γωνίες του ταμπλό που δίνει την αίσθηση ροής φυσικού αέρα στην καμπίνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda HR-V: Αναβαθμίζει την online εμπειρία
Honda Civic e:HEV: Πρωτοπορεί στην αποτελεσματικότητα του κινητήρα
Το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα (+ τιμές)