Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Έρχεται μέσα στη χρονιά

Ελλάδα 14:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda e:Ny1: Έρχεται μέσα στη χρονιά

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Έρχεται μέσα στη χρονιά

ΝΕΑ

Το e:Ny1 βάζει τη Honda στην κατηγορία των δημοφιλών ηλεκτρικών SUV. Λανσάρισμα στην Ευρώπη μέσα στο 2023.

Advertisement
Advertisement

Βασίζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα e:N Architecture F, διαθέτει μπαταρία 68,8 kWh και αυτονομία 412 χιλιομέτρων.

Το νέο ηλεκτρικό της Honda εισάγει μία ολοκαίνουργια σχεδιαστική γλώσσα. Είναι το δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό της μάρκας, μετά το αυτοκίνητο πόλης Honda e και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για αμιγώς ηλεκτροκίνητα SUV της κατηγορίας B.

Μια τολμηρή και εκλεπτυσμένη εξωτερική άποψη υιοθετώντας στοιχεία από το εξίσου ελκυστικό νέο HR-V. Μπροστά ξεχωρίζει η μεγάλη κλειστή μάσκα με τα λεπτά φωτιστικά σώματα, ενώ πίσω υπάρχει ολογράφως η ονομασία Honda.

Advertisement
Advertisement

Η έξυπνη διαρρύθμιση του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης διασφαλίζει ότι το e:Ny1 προσφέρει αξιοσημείωτο εσωτερικό χώρο και άνεση, όπως λέει η Honda.

Μια ολοκαίνουργια κεντρική κονσόλα διαθέτει μια απλή διάταξη με εύκολα προσβάσιμα κουμπιά, πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης και ασύρματη φόρτιση, ενώ το ταμπλό ολοκληρώνεται με μια μεγάλη οθόνη αφής 15,1 ιντσών που παρέχει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών infotainment και οδήγησης.

Advertisement

Το e:Ny1 είναι κατασκευασμένο πάνω στη νέα πλατφόρμα e:N Architecture F της Honda με κίνηση μπροστά. Η ενιαία μονάδα έχει μέγιστη ισχύ 204 ίππων και  ροπή 310 Nm. Κάτω από το δάπεδο βρίσκεται μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας 68,8 kWh που παρέχει αυτονομία έως 412 χιλιόμετρα και δυνατότητα ταχείας φόρτισης DC που μπορεί να φτάσει από το 10 στο 80% σε μόλις 45 λεπτά.

Advertisement

«Το e:Ny1 είναι το λογικό επόμενο βήμα στο ταξίδι μας για την ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Tom Gardner, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Honda Motor Europe. «Η φιλοσοφία εξέλιξής μας συνδυάζει την έξυπνη, πελατοκεντρική τεχνολογία με την όμορφη σχεδίαση και τη διασκεδαστική δυναμική οδήγησης. Αυτό το πρόσφατο SUV αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Honda για την ηλεκτροκίνηση και είναι το τελευταίο βήμα στο ταξίδι της Honda για την ηλεκτροκίνηση».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα έρθει το νέο ηλεκτρικό SUV της Honda;
Δείτε τον Φερστάπεν να κάνει σβούρες με το Honda CR-V των 800 ίππων (+video)
To Honda Civic Type R ξανά βασιλιάς στο Nurburgring! (+video)