Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda CR-V: Νέα επίπεδα πρακτικότητας και ευρυχωρίας

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda CR-V: Νέα επίπεδα πρακτικότητας και ευρυχωρίας

ΝΕΑ

Honda CR-V: Νέα επίπεδα πρακτικότητας και ευρυχωρίας

ΝΕΑ

Η Honda ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία των premium SUV με τις χωροταξικές ικανότητες του νέου CR-V.

Advertisement
Advertisement

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του νέου Honda CR-V. Το ένα είναι η πολυτέλεια και το δεύτερο είναι οι ατελείωτοι χώροι. Το νέο premium SUV έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει ευεξία και πολυτέλεια στους επιβάτες κάτι που αποδεικνύουν τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Από τις ραφές στα καθίσματα, μέχρι τους διακόπτες, όλα στην καμπίνα του νέου CR-V είναι προσεκτικά μελετημένα ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο της χρηστικότητας και της ποιότητας. Το σημείο στο οποίο ωστόσο το SUV της Honda ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι στην καθημερινή πρακτικότητα που προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες.

Μπορεί το νέο CR-V να ξεχειλίζει από πολυτέλεια, ωστόσο παραμένει ένας πιστός σύντροφος στην σκληρή καθημερινότητα. Η πρώτη και ίσως σημαντικότερη απόδειξη έρχεται από τον χώρο αποθήκευσης στο πορτμπαγκάζ που φτάνει τα 587 λίτρα. Μάλιστα στην έκδοση e-PHEV αυτός ο χώρος ανεβαίνει στα 659 λίτρα με το ρυθμιζόμενο διπλό πάτωμα.

Advertisement
Advertisement

Τα πίσω καθίσματα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν 190 χιλ. προς τα εμπρός για να τοποθετηθούν μεγαλύτερα αντικείμενα, ενώ το χαμηλό προφίλ της πόρτας πίσω βοηθάει τη φόρτωση αποσκευών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το CR-V είναι εξοπλισμένο με σύστημα hands-free στο άνοιγμα και κλείσιμο του πορτμπαγκάζ για ακόμα καλύτερη εργονομία και ευκολία. Τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στο ταξίδι λοιπόν το νέο Honda CR-V ξεχωρίζει για τις ευκολίες που προσφέρει.