Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι σχέση έχει με τη Honda η Demi Lovato;

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι σχέση έχει με τη Honda η Demi Lovato;

Men + Speed

Τι σχέση έχει με τη Honda η Demi Lovato;

Men + Speed

Οι δημοφιλείς τραγουδιστές Demi Lovato και Nick Jonas εμφανίστηκαν στην εκδήλωση της Honda ενόψει του Διεθνούς Auto Show της Νέας Υόρκης, προκειμένου να ανακοινώσουν ότι θα συμμετάσχουν στο Honda Civic Tour 2016.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Το 2016 σηματοδοτεί την 15η επέτειο του Honda Civic Tour. Πάνω από 4,2 εκατομμύρια θεατές το έχουν παρακολουθήσει από το 2001 και 68 καλλιτέχνες έχουν λάβει μέρος όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των One Direction, Maroon 5, Linkin Park, Fall Out Boy, Panic.

Φέτος η Demi και ο Nick θα κάνουν μία περιοδεία σε 37 πόλεις σε όλη την Αμερική, συμπεριλαμβανομένης των Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες, Σικάγο και Λας Βέγκας. Η περιοδεία θα ονομάζεται Future Now και θα αρχίσει στις 24 Ιουνίου στο Μαϊάμι. Τα εισιτήρια για το Honda Civic Tour 2016 είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο Honda.us/2for2, όπου παίρνοντας δύο εισιτήρια κερδίζεις άλλα δύο, έχοντας έναν κωδικό.

Advertisement
Advertisement

Honda-Civic-Tour-c640

«Θέλουμε οι φανς μας να “μπουν” στον κόσμο μας και να αισθάνονται ότι είναι μέρος του Honda Civic Tour, από τη στιγμή που θα εισέλθουν στο χώρο μέχρι τη στιγμή που θα φύγουν», είπε η Demi Lovato. Ενώ ο Nick Jonas προσέθεσε: «Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία που δεν θα έχει υπάρξει παρόμοια μέχρι σήμερα».

Συνεχίζοντας την παράδοση, το Honda Civic Tour από τις 22 Μαρτίου έως το Φεβρουάριο του 2017, δίνει τη δυνατότητα στους φανς του να κερδίσουν ένα ολοκαίνουργιο Honda Civic Sedan του 2016, το οποίο έχει σχεδιαστεί και υπογράφεται από την Demi Lovato, μια μοτοσικλέτα Honda Grom με την υπογραφή του Nick Jonas ή (χάρη στην Honda Financial Services) ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσουν την τελευταία συναυλία του Tour, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Advertisement

Honda-Civic-Tour-a640 Honda-Civic-Tour-b640

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες και τώρα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ως Στρουμφίτα και στη νέα ταινία «GET SMURFY». Ο Nick Jonas ήταν μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, αλλά πλέον ακολουθεί σόλο καριέρα. Επίσης, σύντομα θα τον δούμε στην ταινία «GOAT» με παραγωγό τον James Franco.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία και όλο το Tour μπορείτε να βρείτε στο HondaCivicTour.com.