Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία μοναδική έκδοση του Land Rover Defender

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία μοναδική έκδοση του Land Rover Defender

ΝΕΑ

Μία μοναδική έκδοση του Land Rover Defender

ΝΕΑ

Γνωρίζουμε ότι η Land Rover έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εξέλιξης και δημιουργίας της νέας γενιάς Defender. Πάντως αρκετοί φανατικοί φίλοι του βρετανικού μοντέλου έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν στο διαδίκτυο διάφορες εταιρείες που παρουσιάζουν βελτιωμένες εκδόσεις, όπως αυτή της Himalaya.

Advertisement
Advertisement

 

Το συγκεκριμένο Defender 110, ξεχωρίζει τόσο από τον πλούσιο εξοπλισμό, όσο και από την επιλογή του κινητήρα. Ξεκινώντας με το εσωτερικό, οι άνθρωποι της αμερικάνικης εταιρείας τοποθέτησαν δερμάτινες επενδύσεις, ένα υψηλής πιστότητας και ποιότητας ηχοσύστημα της Alpine, συμβατό με το πρωτόκολλο Apple CarPlay, τιμόνι της Momo, καθώς και καθίσματα της Recaro, επενδυμένα με δέρμα Ruskin.

Advertisement
Advertisement

Αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο βρίσκεται κάτω από το εμπρός καπό. Εκεί είναι τοποθετημένος ο προερχόμενος από την Chevrolet Corvette V8 κινητήρας LS3 των 6,3 λίτρων, που αντικαθιστά το τετρακύλινδρο σύνολο, ο οποίος αποδίδει 525 ίππους και 68,4 kgm ροπής. Το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, το οποίο μεταφέρει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement

Το Himalaya «Spectre» 110 Crew Cab ξεχωρίζει οπτικά από το μοναδικής γκρι ματ απόχρωσης αμάξωμα, ενώ για να δείχνει ακόμα πιο επιθετικό, έχουν τοποθετηθεί ζάντες Sawtooth 18 ιντσών, καθώς και ελαστικά της Toyo, Opel Country, διάστασης 37 ιντσών. Τέλος, αλλαγές έχει δεχθεί και η ανάρτηση, όπου έχει τοποθετηθεί κιτ της Extreme Currie με αμορτισέρ της Fox Performance.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement