Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hi tech παρουσίαση για την Huracan Spyder Evo

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hi tech παρουσίαση για την Huracan Spyder Evo

ΝΕΑ

Hi tech παρουσίαση για την Huracan Spyder Evo

ΝΕΑ

Η Lamborghini θα κάνει χρήση της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας για την παρουσίαση της νέας πισωκίνητης Huracan Spyder EVO.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini αποκαλύπτει τη νέα Huracán EVO Spyder με την κίνηση στους πίσω τροχούς, κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιόδου όπου το social distancing είναι επιβεβλημένο. Ανταποκρινόμενη λοιπόν σε αυτές τις ιδιαιτερότητες, προσαρμόζεται ιδανικά και προτίθεται να κάνει την παρουσίαση του νέου της αυτοκινήτου, με χρήση της τεχνολογίας AR (Augmented Reality) για πρώτη φορά, μέσα από τον επίσημο ιστότοπό της www.lamborghini.com. Έτσι η εταιρεία φέρνει το πιο πρόσφατο σπορ αυτοκίνητο με τον V10 κινητήρα απευθείας στους πελάτες και τους θαυμαστές της παγκοσμίως ταυτόχρονα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα V10 Huracan EVO προσφέρει στους οδηγούς μια ξεχωριστή εμπειρία γρήγορης οδήγησης με την κίνηση να μεταδίδεται μόνο στους πίσω τροχούς και την οροφή να ανοίγει ηλεκτρικά ακόμα και εν κινήσει. Με 610 ίππους και 560 Nm ροπής, η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 324 χλμ./ώρα. Ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini, σχολιάζει: «Το Huracán EVO Spyder διπλασιάζει την οδηγική απόλαυση, παρέχοντας την ευκαιρία να γιορτάσουμε τη ζωή έξω. Ο οδηγός είναι συνεχώς σε επαφή με την κληρονομιά της Lamborghini, ενώ απολαμβάνει την αίσθηση της ελευθερίας και του πνεύματος της ζωής που μόνο σε ανοιχτό αυτοκίνητο μπορεί κανείς να γευτεί”.