Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Lamborghini Hexagon Project, επεισόδιο 2

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Lamborghini Hexagon Project, επεισόδιο 2

ΝΕΑ

Video: Lamborghini Hexagon Project, επεισόδιο 2

ΝΕΑ

Το σίριαλ σε… τέσσερις πράξεις που δημιούργησε η Lamborghini για να μας αποκαλύψει επίσημα το νέο της μοντέλο, συνεχίζεται…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Δεύτερο λοιπόν επεισόδιο για το «Hexagon Project», με τη παρέα τριών βρετανών που λατρεύουν την αυτοκίνηση και ειδικά τα μοντέλα της ιταλικής μάρκας, να φτάνει στον προορισμό της. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε το ξεκίνημα της αποστολής, τώρα αυτή διαδραματίζεται στην έδρα της Lamborghini, στη Σαντ’ Άγκατα.

Αν και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, οι τρεις «κατάσκοποι» καταφέρνουν να ενσωματωθούν σε ένα γκρουπ επισκεπτών του μουσείου της μάρκας και έτσι να τρυπώσουν στις εγκαταστάσεις της. Βέβαια η ξεναγός, γνήσια εκπρόσωπος της ιταλικής γοητείας, τους σαγηνεύει. Τόσο που… μετά από περιπλάνηση σε σκοτεινούς διαδρόμους, το επεισόδιο ολοκληρώνεται πάνω στο καλύτερο!

Advertisement
Advertisement

Όχι πριν εμφανιστούν οι… γωνίες της Cabrera αλλά λίγο πριν αποκαλυφθούν οι καμπύλες της ξεναγού. Περισσότερα στο video…

Δείτε τη Lamborghini Cabrera να κάνει δοκιμές στη θρυλική διαδρομή του Νορντσλάιφε πατώντας ΕΔΩ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ίσως τελικά να έχουμε και περισσότερες… χειροπιαστές λεπτομέρειες για το νέο supercar της ιταλικής μάρκας, πριν τα Χριστούγεννα.