Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Hennessey εκτοξεύει τη Stingray!

Ελλάδα 22:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Hennessey εκτοξεύει τη Stingray!

ΝΕΑ

H Hennessey εκτοξεύει τη Stingray!

ΝΕΑ

Πριν από μερικούς μήνες σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση της Hennessey Performance να δημιουργήσει την απόλυτη Corvette C7 Stingray! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μας παρουσιάσουν οι Τεξανοί το αποτέλεσμα της δουλειάς τους! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Stingray μπορεί από μόνη της να κάνει τα 0-100 σε λιγότερα από 4 sec, βασιζόμενη στον V8 που αποδίδει 450 PS! Τι πακέτα αναβάθμισης προσφέρουν όμως οι Αμερικανοί;

Χρησιμοποιώντας εμπειρία δύο και βάλε δεκαετιών στη βελτίωση αντίστοιχων… θηρίων, προσφέρουν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πέντε πακέτα αναβάθμισης! Το όνομα του καθενός, καθρεφτίζει τα άλογα τα οποία προσφέρει:
– HPE500 με νέα χαρτογράφηση στον ατμοσφαιρικό V8 που συνοδεύει και το μοντέλο παραγωγής
– HPE600 και HPE700 που εφοδιάζονται με supercharger Eaton TVS R2300
– HPE800 και HPE1000 (!) που φτάνουν σε αυτά τα δυσθεώρητα ύψη απόδοσης χάρη σε διπλούς υπέρ-τροφοδότες

Advertisement
Advertisement

Αναγκαστικά η Hennessey Performance έχει κάνει ανάλογες αναβαθμίσεις στις αναρτήσεις (σε συνεργασία με την Penske) και τα φρένα (σε συνεργασία με τη Brembo).

Στο μέτωπο του εξωτερικού σχεδιασμού, υπάρχουν “ενέσεις” από ανθρακονήματα σε κάθε άκρη της C7, από τα σπόιλερ μέχρι το διαχύτη, την ώρα που “φοράει” αλουμινένιες ζάντες 10 ακτιβών με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport. Όχι κι άσχημα, δεν νομίζετε;