Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Wiesmann θα χρησιμοποιεί κινητήρες BMW M

Ελλάδα 22:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Wiesmann θα χρησιμοποιεί κινητήρες BMW M

ΝΕΑ

H Wiesmann θα χρησιμοποιεί κινητήρες BMW M

ΝΕΑ

Μπορεί το 2013 η Wiesmann να πάτησε φρένο λόγω οικονομικών προβλημάτων απογοητεύοντας πολλούς θαυμαστές της*, όμως εξαγορά και αναβίωσή της από τους αδερφούς Sahir και Roheen Berry την έχει βάλει πάλι σε ράγες!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως η εταιρεία που μας είχε συνηθίσει σε κουπέ και roadster με σχεδιαστικές τάσεις που θύμιζαν ένδοξο αυτοκινητικό παρελθόν, πατάει ξανά γκάζι, ετοιμάζοντας ένα νέο μοντέλο.

Κι αυτό, όπως και όσα μοντέλα θα ακολουθήσουν, θα παίρνει ζωή χάρη σε κινητήρες BMW M! Άλλωστε η εν λόγω μάρκα συνεργαζόταν με τους Βαυαρούς και στην… προηγούμενη ζωή της, αρχής γενομένης από το 1993.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Mario Spitzner, που μίλησε στο motor1.com, το νέο μοντέλο είναι σε στάδιο εξέλιξης ενώ η συνεργασία με το BMW Group ξεκίνησε από τα προ-εξέλιξης στάδια. Δεν θα βασίζεται σε κάποιο από τα προηγούμενα μοντέλα αν και θα αποτελεί εξαίρεση του χαρακτηριστικού σχεδιασμού όλων των Wiesmann.

* Μπορεί να μην είναι εταιρεία οχημάτων μαζικής παραγωγής όμως το ρετρό στιλ των μοντέλων της δημιούργησε φανατικό κοινό. Μάλιστα επί γερμανικού εδάφους έχουμε συναντήσει συνάντηση κατόχων μοντέλων Wiesmann!