Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Toyota θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Toyota θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar

ΝΕΑ

H Toyota θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar

ΝΕΑ

Η Toyota Gazoo Racing Νοτίου Αφρικής παρουσίασε την σύνθεση των οδηγών και το νέο αυτοκίνητο με το οποίο θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar του 2019.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τρία πολύ δυνατά ονόματα θα περιλαμβάνει η σύνθεση της Toyota Gazoo Racing στο Dakar του 2019 καθώς η ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη με τους Al Attiyah, De Villiers και Ten Brinke. Πρόκειται για εξαιρετικά ικανούς αλλά και έμπειρους στις δυσκολίες του αγώνα οδηγούς που με τις κατάλληλες συνθήκες μπορούν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτό ακριβώς θέλει και η Toyota βοηθώντας την προσπάθειά τους με ένα νέο αυτοκίνητο. Η τελευταία εξέλιξη του αγωνιστικού Hilux είναι ουσιαστικά ένα πρωτότυπο με ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα στο κέντρο και ειδική αρχιτεκτονική στην ανάρτηση η οποία στο νέο μοντέλο έχει εντελώς διαφορετική γεωμετρία σε σχέση με το παρελθόν.
Μαζί με την γεωμετρία, αναβαθμισμένος σε χαρακτηριστικά λειτουργίας και απόδοση είναι και ο κινητήρας που όπως και η μετάδοση έχουν προέλθει από το περσινό αυτοκίνητο. Όλη η ομάδα είναι αισιόδοξη πως το νέο αγωνιστικό της θα είναι καλύτερα προετοιμασμένο για τις σκληρές συνθήκες που επικρατούν κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα που διεξάγεται στο Περού.

5c0eed5f-2019-toyota-hilux-dakar-065654harpi640

Advertisement
Advertisement