Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Tesla ετοιμάζει τον αντίπαλο του VW Golf

Ελλάδα 16:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Tesla ετοιμάζει τον αντίπαλο του VW Golf

ΝΕΑ

H Tesla ετοιμάζει τον αντίπαλο του VW Golf

ΝΕΑ

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, στους μετόχους της εταιρείας, σχετικά με ερώτηση για την πιθανότητα κατασκευής ενός νέου, κόμπακτ διαστάσεων, μοντέλου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παρουσίασής του μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να «πονοκεφαλιάσει» τους σημαντικότερους εκ των κατασκευαστών, όπως την Volkswagen, τη Ford και την Opel. Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας στους μετόχους σχετικά με την μελλοντική γκάμα των μοντέλων, ο Musk απάντησε: «Θεωρώ ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία θα έχουμε ένα κόμπακτ μοντέλο». Επίσης, κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους μετόχους, ο εκκεντρικός Αμερικάνος εξήγγειλε μία σειρά από σημαντικές ειδήσεις. Αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα και την παραγωγή του Model 3, o Musk δήλωσε ότι βίωσε μία από τις πιο πιεστικές περιόδους, αλλά η εταιρεία έκανε τεράστια πρόοδο σε ότι αφορά την ποιότητα, με την αξιοπιστία του αυτοκινήτου να έχει βελτιωθεί δραματικά.

tesla-model-3-autopilot-traffic-steering-wheel-2-chariatis-530

Ο επικεφαλής της Tesla ανακοίνωσε επίσης ότι το Model 3 αναμένεται να κυριαρχήσει εμπορικά στην κατηγορία του, εκτοπίζοντας μοντέλα όπως η BMW Σειρά 3, το Audi A4, η Mercedes C-Class και το Lexus IS. Ο Musk επιβεβαίωσε ότι η τετρακίνητη έκδοση του Model 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, ενώ το «φθηνό» μοντέλο θα πρέπει να λανσαριστεί μέχρι το τέλος του 2018. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι επίσης, η βελτίωση της γραμμής παραγωγής, που αναμένεται να αγγίξει τα 5.000 οχήματα ανά εβδομάδα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για δεξιοτίμονη έκδοση θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του 2019.

Advertisement

2018-Tesla-Model-3-114-chariatis-640