Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H τεχνολογική… σκακιέρα της Huracan Evo (video)

Ελλάδα 7:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H τεχνολογική… σκακιέρα της Huracan Evo (video)

ΝΕΑ

H τεχνολογική… σκακιέρα της Huracan Evo (video)

ΝΕΑ

H σειρά των εναλλακτικών video της Lamborghini για τη Huracan Evo, συνεχίζεται με το νέο επεισόδιο να παντρεύει την αυτοκίνηση με το… σκάκι!

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το ιταλικό supercar, στο επεισόδιο με τίτλο «η τέχνη της πρόβλεψης», συμπρωταγωνιστεί ο κορυφαίος Ιταλός σκακιστής, Daniele Vocaturo. Πρόκειται για grandmaster του είδους, που μπορεί με ευκολία να προβλέπει τις κινήσεις ακόμα και 20 αντιπάλων ταυτοχρόνως!

Πως συνδέεται αυτή η ευφυία με την κορυφαία έκδοση της Huracan; Πρόκειται για την… ανθρώπινη έκδοση του Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI) το οποίο η μάρκα από τη Σαντ’ Άγκατα ενσωματώνει για πρώτη φορά σε μοντέλο της.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κέντρο ελέγχου όλων των ενεργών συστημάτων του οχήματος, που αξιολογεί στιγμιαία όλα τα δεδομένα που λαμβάνει από την κίνηση της EVO στο δρόμο και… παίρνει αποφάσεις.

Advertisement
Advertisement

Το LDVI διαχειρίζεται και αξιοποιεί σε βέλτιστο βαθμό το προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης πρόσφυσης, την τετρακίνηση, την έξυπνη κατανομή ροπής, την τετραδιεύθυνση αλλά και άλλες λύσεις, ώστε τη στιγμή που θα αντιληφθεί την πρόθεση του οδηγού να ντριφτάρει, να εναρμονιστεί με τα θέλω του.

Προβλέπει τι θα συμβεί, ακριβώς όπως οι κορυφαίοι σκακιστές. Περισσότερα, στο video που ακολουθεί…