Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Skoda Superb SportLine στην Φρανκφούρτη

Ελλάδα 13:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Skoda Superb SportLine στην Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

H Skoda Superb SportLine στην Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Η ναυαρχίδα της Skoda αποκτά νέες Sportline εκδόσεις, τόσο για την κανονική λιμουζίνα, όσο και για την πιο οικογενειακή βάγκον έκδοση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Από τις αρχές του χρόνου η Skoda έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν μία ισχυρότερη RS έκδοση για το μεγαλύτερο μοντέλο στην γκάμα της, που θα βρισκόταν πάνω από την Octavia RS. Έτσι, το Superb μπορεί να μην πήρε το «πράσινο φως» για μία κορυφαία γρήγορη έκδοση στην γκάμα του (οι πληροφορίες μας λένε πως αυτό δεν το ήθελαν και από το VW Group), αλλά αυτό δεν αποθάρρυνε τους Τσέχους από το να εισάγουν σπορ εκδόσεις με αισθητικές αναβαθμίσεις, όπως είναι το πακέτο SportLine που θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα Superb (με εξαίρεση τις εκδόσεις 1.4 TSI και 1.6 TDI).

Όπως μαρτυρά και η επωνυμία του, το εξοπλιστικό πακέτο περιλαμβάνει σπορ look με 18άρες και 19άρες ζάντες, χαμηλότερη ρύθμιση ανάρτησης που φέρνει το αμάξωμα περίπου 15 mm πιο κοντά στο έδαφος, φιμέ κρύσταλλα στα παράθυρα, νέο τριάκτινο τιμόνι, νέα λαβή μοχλού ταχυτήτων και παρεμφερή καλούδια. Στο εσωτερικό υπάρχουν και πιο εξεζητημένες λύσεις, όπως επενδύσεις από ανθρακόνημα, αλουμινένια πεντάλ και «μπάκετ» καθίσματα με αποκλειστικές επενδύσεις.
Τέλος, να πούμε πως η νέα Sportline έκδοση για το Superb θα κάνει πρεμιέρα μαζί με την οικονομική Greenline που θα προσφέρει αυτονομία έως 1.780 km με ένα μόλις γέμισμα ρεζερβουάρ ντίζελ καυσίμου.

Advertisement
Advertisement