Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ρώσικη Aurus Senat γίνεται rally car

Ελλάδα 18:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ρώσικη Aurus Senat γίνεται rally car

ΝΕΑ

H ρώσικη Aurus Senat γίνεται rally car

ΝΕΑ

H Larte Design παρουσίασε μια ευφάνταστη δημιουργία στην οποία η ρώσικη λιμουζίνα Aurus Senat αποτυπώνεται σε μια αναπάντεχη έκδοση ως rally car.

Advertisement
Advertisement

Για όσους δεν γνωρίζουν η Aurus Senat αποτελεί την ρώσικη εκδοχή της Rolls-Royce Phantom. Πρόκειται δηλαδή για ένα μοντέλο που σαν βασικό στόχο έχει να φθάσει στα όρια κάθε έννοια σχετική με την πολυτέλεια και την άνεση. Ωστόσο οι δημιουργοί της Larte Design αποτύπωσαν μια εντελώς αντισυμβατική εκδοχή της Senat στην οποία το πολυτελές σεντάν έχει αποδοθεί σε μια πρακτικά αγωνιστική εκδοχή crossover.

Το θέμα είναι πως δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας των σχεδιαστών της Larte Design αλλά για μια ψηφιακή αποτύπωση του μοντέλου που κύκλοι της ρώσικης εταιρίας έχουν διαρρεύσει πως θα φθάσει στην παραγωγή. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν το αυτοκίνητο θα έχει πολλά τμήματα από ανθρακονήματα όπως καπό, προφυλακτήρες, οροφή, προεκτάσεις φτερών αλλά και αεροτομή. Έχοντας αποκτήσει σαφή εκτός δρόμου χαρακτήρα το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με μεγάλους τροχούς και μεικτά ελαστικά ενώ ρυθμιζόμενη σε ύψος θα είναι και η ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα οι αναφορές κάνουν λόγο και για αναβάθμιση της ισχύος του twin-turbo V8 κινητήρα των 4.4 λίτρων που στη συμβατικό Senat αποδίδει 598 ίππους και 89 χλγμ. ροπής ενώ υπάρχει και ηλεκτροκινητήρας 62 ίππων. Πάντως προς το παρόν πέραν των αναφορών για τη νέα έκδοση της Senat δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφόρηση σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασής του.