Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Porsche θέλει μία μικρότερη Macan

Ελλάδα 21:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Porsche θέλει μία μικρότερη Macan

ΝΕΑ

H Porsche θέλει μία μικρότερη Macan

ΝΕΑ

Για να ακριβολογούμε η γερμανική φίρμα προγραμματίζει ένα νέο 3ο SUV που θα έχει πιο crossover εμφάνιση και θα τοποθετείται κάτω από την Macan.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Tα SUV είναι η νέα τάση και προφανώς η κατηγορία από την οποία οι κατασκευαστές έχουν μεγάλο κέρδος και για αυτό τελευταία βλέπουμε ακόμη και premium εταιρίες να μπαίνουν για πρώτη φορά στο εν λόγω segment. Κάποιες άλλες, όπως η Porsche, σχεδιάζουν το λανσάρισμα νέων SUV και στην περίπτωση της γερμανικής εταιρίας αυτό θα γίνει με ένα μικρότερο μοντέλο από την Macan, το οποίο θα ξεχωρίζει από το πιο νεανικό και ακόμα πιο σπορ προσανατολισμό με πιο έντονα το στυλ κουπέ.

Το νέο SUV της Porsche θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη της δεκαετίας, πιθανότατα θα βασίζεται σε πλατφόρμα του ομίλου VAG και η στάνταρ έκδοση θα είναι με τη κίνηση στον πίσω άξονα (φυσικά, θα υπάρχουν και τετρακίνητες). Οι κινητήρες θα είναι κατά βάση τετρακύλινδροι και θα συνδυάζονται και με αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη. Σχετικά με την τιμή, αυτή εκτιμάται πως θα βρίσκετε κάτω από τις 60.000 ευρώ (τόσο κοστίζει η Macan στην Γερμανία), ενώ να υπενθυμίσουμε πως η Porsche έχει σχέδια και για μία baby-Panamera.

Advertisement
Advertisement