Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Porsche εξατομικεύει τη νέα 911

Ελλάδα 16:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Porsche εξατομικεύει τη νέα 911

ΝΕΑ

H Porsche εξατομικεύει τη νέα 911

ΝΕΑ

To τμήμα εξατομίκευσης της Porsche έχει ήδη στα χέρια του τη νέα γενιά της 911, πιο συγκεκριμένα την έκδοση Carrera 4S, με σκοπό να δημιουργήσει ένα μοντέλο με βάση τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων ιδιοκτητών.

Advertisement
Advertisement

 

Πιο αναλυτικά το τμήμα Porsche Exclusive «επεμβαίνει» στα μοντέλα της γερμανικής φίρμας τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των αγοραστών, καθώς προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών σε αξεσουάρ, μηχανικής ή αισθητικής φύσεως.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες εικόνες της νέας 911, η οποία έχει δεχθεί τις περιποιήσεις των τεχνικών της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αλλαγές είναι περιορισμένες και αφορούν την τοποθέτηση carbon οροφής, ενώ στην καμπίνα κυριαρχεί το πράσινο χρώμα σε προσκέφαλα και ζώνες ασφαλείας. Η Porsche Exclusive δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Ένα χαρακτηριστικό δείγμα αποτελεί η 911 Turbo S Exclusive Series των 607 ίππων.

Advertisement

Να θυμίσουμε ότι η τελευταίας γενιάς Porsche 911 παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ενώ λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε και η cabrio έκδοση. Εξωτερικά, το αμάξωμα είναι πλέον 20 mm μακρύτερο και 2 mm ψηλότερο από την προηγούμενη γενιά. Με την επιλογή του Sport Chassis το αμάξωμα χαμηλώνει κατά 10 mm, ενώ όλες οι 911 έχουν πλέον ως πρόσθετο εξοπλισμό την επιλογή τετραδιεύθυνσης. Οι αρχικές εκδόσεις Carrera S και Carrera 4S εφοδιάζονται με τον εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα των 3,0 λίτρων που είχαμε δει στα προηγούμενα μοντέλα, αλλά με σημαντικές αλλαγές όπως νέες εισαγωγές από χυτό αλουμίνιο. Η Carrera S αποδίδει 385 ίππους, ενώ η Carrera 4S 450 ίππους και συνδυάζονται με ένα νέο 8τάχυτο PDK κιβώτιο.