Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H Pirelli βάζει τη «Driver» στη φανέλα της Inter

Ελλάδα 3:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Pirelli βάζει τη «Driver» στη φανέλα της Inter

Men + Speed

H Pirelli βάζει τη «Driver» στη φανέλα της Inter

Men + Speed

Η επίσημη συνεργασία μεταξύ Pirelli και Inter καλωσορίζει φέτος στους κόλπους της τη μάρκα «Driver». Για τη σεζόν 2015-2016, το λογότυπο του εξειδικευμένου διεθνούς δικτύου εμπόρων ιταλικής μάρκας θα κοσμεί την εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας του Μιλάνου, ενώ το παραδοσιακό λογότυπο της Pirelli θα διατηρήσει την περήφανη θέση του στην εντός έδρας εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Η απόφαση για επέκταση της χορηγίας της Pirelli στην Inter ώστε να συμπεριλάβει και τη μάρκα «Driver» υπογραμμίζει τη στρατηγική της ιταλικής φίρμας ελαστικών που επιδιώκει όσο το δυνατόν στενότερη σχέση με τον τελικό χρήστη και τι είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά με κάποιον, από το πάθος για την ίδια ομάδα!

Το δίκτυο Driver σήμερα έχει σημαντική παρουσία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (ανάμεσά τους και η Ελλάδα) και μπορεί να προσφέρει στους πελάτες ένα πλήρες πακέτο φροντίδας, από παροχή και τοποθέτηση των πιο κατάλληλων ελαστικών για κάθε ανάγκη, μέχρι μηχανικές επισκευές και συντήρηση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η νέα φανέλα «Driver» είναι εμπνευσμένη από δύο από τις πιο επιτυχημένες σεζόν την ιστορία της Inter: 1965-1965 και 2009-2010. Έχει λευκό φόντο με τις διάσημες μαύρες και μπλε ρίγες της ιστορικής ομάδας στο στήθος, καθώς και λεπτομέρειες στα παραδοσιακά χρώματα στο γιακά και στα πλαϊνά.

pirelli-inter-driver-b640tall

Το λογότυπο Pirelli εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε φανέλα της Inter τη σεζόν 1995-1996, αναδεικνύοντάς την σε μία από τις πιο ανθεκτικές σχέσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Advertisement

Όσο για το δίκτυο καταστημάτων Driver δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας ελαστικών. Στην Ελλάδα μετρά 52 καταστήματα τα οποία διαθέτουν μεγάλη γκάμα ελαστικών και ζαντών ενώ παράλληλα προσφέρουν άμεση τεχνική εξυπηρέτηση στους πελάτες. Η ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών διασφαλίζεται μέσω προγραμμάτων πιστοποίησης της TUV Nord Hellas. Επιπρόσθετα, έχει συνάψει μία σειρά συνεργασιών όπως το πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank, Shell Smart Club, AB Plus Βασιλόπουλος.