Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πιο πολυτελής Porsche Panamera

Ελλάδα 22:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H πιο πολυτελής Porsche Panamera

ΝΕΑ

H πιο πολυτελής Porsche Panamera

ΝΕΑ

Η Porsche Exclusive παρουσιάζει την  Panamera Turbo Executive, η οποία αποτελεί την πιο πολυτελή έκδοση του γερμανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Αυτή τη νέα έκδοση αμαξώματος του πολυτελούς 4θυρου κουπέ της Porsche παίρνει η Porsche Executive, για να τις χαρίσει μια ακόμη πιο ξεχωριστή παρουσία, βάφοντας αρχικά το αμάξωμά της σε ένα ειδικό κόκκινο χρώμα. Στη συνέχεια, το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche τοποθετεί το πακέτο SportDesign, που περιλαμβάνει έναν νέο πίσω διαχύτη με κόκκινο κάτω μέρος πίσω προφυλακτήρα, αλλά και ειδικής σχεδίασης ασημί και μαύρους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, συνεχίζεται η διχρωμία σε κόκκινο και μαύρο, είτε με επιλογή κόκκινων δερμάτινων καθισμάτων και αντίστοιχης απόχρωσης επενδύσεων στις πόρτες και το κάτω τμήμα του ταμπλό, είτε με μαύρα δερμάτινα καθίσματα και κόκκινες επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα, το ταμπλό και το άνω τμήμα του εσωτερικού των θυρών. Ως προς τέλος τον κινητήρα της μοναδικής αυτής Panamera Executive, διατηρείται χωρίς αλλαγές το τούρμπο 4λιτρο V8 μοτέρ της Porsche Panamera Turbo, με 550 ίππους ισχύος.