Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Pininfarina ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό

Ελλάδα 1:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Pininfarina ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό

ΝΕΑ

H Pininfarina ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι απλά ένα σκίτσο αλλά είναι ένα σκίτσο πολλά υποσχόμενο! Αφορά στο PF0, ένα hypercar φτιαγμένο από την Automobili Pininfarina, που μάλιστα δεν θα «πουληθεί» ως concept σε μία ασιατική εταιρεία όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια οι Ιταλοί αλλά θα λανσαριστεί με το δικό της σήμα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ας δούμε λοιπόν τι πληροφορίες έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε για αυτό το εντυπωσιακό μοντέλο που τιτλοφορείται PF0. H Pininfarina έχει επιβεβαιώσει πως οι επιδόσεις του θα ζαλίζουν, με την τελική ταχύτητα να φλερτάρει με τα 400 km/h, τα 0-100 να έρχονται σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα και τα 0-300 σε λιγότερα από 12! Ναι, τα 0-300 km/h!

Όλα αυτά, με την αυτονομία αυτού του hyper-EV να αγγίζει τα 500 χιλιόμετρα, αριθμός που δεν συνηθίζεται για όχημα επιδόσεων και ηλεκτρικής τεχνολογίας. Μένει να δούμε κατά πόσο αυτές οι τιμές θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Η Automobili Pininfarina σκοπεύει να έχει έτοιμο το PF0 στα τέλη του 2020 ενώ δεν είναι η μοναδική έκπληξη που έχει στα σκαριά. Σκοπεύει να δημιουργήσει κι άλλα μοντέλα με το σήμα της, γι’ αυτό άλλωστε και στρατολόγησε από τη Lamborghini τον Luca Borgogno, που θα έχει τη διεύθυνση του σχεδιαστικού της τμήματος που εδρεύει στο Τορίνο της Ιταλίας.

Pininfarina-PF0-b640