Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H NÕS Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης του Porsche Club Greece

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H NÕS Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης του Porsche Club Greece

ΝΕΑ

H NÕS Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης του Porsche Club Greece

ΝΕΑ

Η NÕS Insurance Services υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός την εκδήλωση για τα 75 χρόνια της Porsche.

Advertisement
Advertisement

Το Porsche Club Greece γιόρτασε τα 75 χρόνια του θρυλικού Γερμανού κατασκευαστή, με μια υπέροχη γιορτή για όλους τους λάτρεις της κορυφαίας εταιρείας, συνδυάζοντας την αυτοκίνηση με τη μόδα και τη μουσική, ενώ το δυναμικό παρόν έδωσε η NÕS Insurance Services ως Χρυσός Χορηγός.

Παράλληλα, η φετινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Mαρίνα Φαλήρου και πιο συγκεκριμένα στο Ploes, που είναι ο μοναδικός πλωτός χώρος πολλαπλών εκδηλώσεων, ήταν πλούσια σε δρώμενα και εκπλήξεις προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους.

Το παρόν έδωσαν 75 μοναδικά και συλλεκτικά μοντέλα της Porsche, όπως και γνωστές προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας, με την παρουσία διάσημων μοντέλων, influencers, όπως και από τον χώρο του αθλητισμού. Ένας από αυτούς ήταν και ο πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης που έκανε την εμφάνισή του στην πασαρέλα μαζί με το αγωνιστικό του ποδήλατο.

Advertisement
Advertisement

Την επίδειξη μόδας ακολούθησε δείπνο εν πλω με υπέροχη θέα στη μαρίνα Φαλήρου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε fashion gala party με κορυφαίες μουσικές επιλογές.

Το δυναμικό παρόν στο συγκεκριμένο event έδωσε η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία NÕS Insurance Services, όντας ο Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης, καθώς και ο κ. Αλέξης Λιάγκας.

Η NÕS Insurance Services είχε στήσει το δικό της εντυπωσιακό περίπτερο, ενώ πραγματοποίησε διαγωνισμό με πρώτο βραβείο ένα συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου διάρκειας 12 μηνών.

Advertisement

Η NÕS Insurance Services ιδρύθηκε το 2021 από την οικογένεια Λιάγκα και είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ως ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η εταιρεία αριθμεί ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών (πάνω από 2.000) με γεωγραφική κάλυψη του 95% της ελληνικής επικράτειας, ενώ διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ασφαλιστική αγορά, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών για την άμεση αποπληρωμή των ζημιών. Όλα αυτά προσφέροντας εξειδικευμένες και έντονα ανθρωποκεντρικές καινοτομίες.

Advertisement

Επίσης διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ασφαλιστική αγορά καθώς και ένα in-House σύγχρονο Σύστημα Μηχανοργάνωσης που αναπτύσσεται διαρκώς.

Η NÕS Insurance Services διακρίνεται για τη σύγχρονη οργανωτική δομή της που απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη και έμπειρο προσωπικό. Διαθέτει λειτουργικές διαδικασίες και ξεχωρίζει με το σύγχρονο και ιδιαίτερα φιλικό portal για τους συνεργάτες της, τα γρήγορα αντανακλαστικά της στις εξελίξεις της αγοράς, την άμεση ανταπόκριση και την ευελιξία της.

Οι συνεργάτες της NÕS Insurance Services έχουν στη διάθεσή τους ένα 24ώρο τηλεφωνικό κέντρο για την εξυπηρέτησή τους σε περίπτωση ζημιάς καθώς και για την παροχή βοήθειας, ενώ τα τμήματα της εταιρείας λειτουργούν σε καθημερινή βάση από τις 8:30  έως και τις 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως 15:00.

Advertisement

Οι πελάτες της NÕS Insurance Services, που ξεπερνούν ήδη τους 300.000 και αυξάνονται διαρκώς, απολαμβάνουν ταχύτατη εξυπηρέτηση και άμεση αποζημίωση και έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 750 συνεργαζόμενα συνεργεία πανελλαδικά.