Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Nissan επιστράτευσε ξανά τη Margot Robbie (video)

Ελλάδα 1:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Nissan επιστράτευσε ξανά τη Margot Robbie (video)

ΝΕΑ

H Nissan επιστράτευσε ξανά τη Margot Robbie (video)

ΝΕΑ

Ένα νέο ενδιαφέρον video με πρωταγωνίστρια τη διάσημη ηθοποιό Margot Robbie, έδωσε στη δημοσιότητα η Nissan. Σε αυτό, η πανέμορφη Πρέσβειρα Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων της ιαπωνικής μάρκας, καλωσορίζει το επόμενο «κύμα» βιώσιμης διαβίωσης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Μετά τις βόλτες της με το BladeGlider στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ) και την παρουσίαση κοινωφελών κοινωνικών έργων (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), τώρα η 27χρονη από την Αυστραλία, μας εμπνέει μέσα από την αγάπη της για το surfing, προάγοντας την σημαντικότητα της βιώσιμης διαβίωσης για την ανθρωπότητα.

Η ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας, απολαμβάνει τα πρωινά κύματα της θάλασσας, καθώς μας μιλά για τη δημιουργία «…ενός καλύτερου κόσμου για τον εαυτό μας και για όλους όσους έρχονται μετά από μας».

Advertisement
Advertisement

Με τα αιολικά πάρκα και τους ηλιακούς συλλέκτες να αντιπροσωπεύουν σήμερα τα δύο τρίτα της νέας ενέργειας που προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυο, η Margot εξηγεί ότι «…όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μια αλλαγή».

Nissan-Margot-Robbie-wave-b640tall

Μιλώντας για το video αυτό, η βραβευμένη ηθοποιός δήλωσε: «Ελπίζω να μπορέσω να παίξω ένα μικρό ρόλο,  εμπνέοντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να διερευνήσουν εναλλακτικές μορφές ενέργειας και να κάνουν τη μετάβαση που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Το θέμα είναι ότι μπορούμε όλοι να κάνουμε τη διαφορά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τους άλλους να το κάνουν για εμάς».

Advertisement

Nissan-Margot-Robbie-wave-d640

Ο Gareth Dunsmore, Διευθυντής ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan Europe, είπε από την πλευρά του: «Η Nissan έχει δεσμευτεί να πρωτοπορήσει σε ένα μέλλον που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις σωστές επιλογές για το πώς χρησιμοποιούν και αποθηκεύουν την ενέργεια. Τα μοντέλα μας LEAF και e-NV200 δεν είναι μόνο καθαρότερα οχήματα, αλλά και μονάδες κινητής ενέργειας : οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες από αυτά τα οχήματα επαναχρησιμοποιούνται σωστά, ως μέρος της λύσης αποθήκευσης ενέργειας xStorage, η οποία παρέχει ισχύ σε σπίτια, αλλά ακόμη και σε γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλο τον  κόσμο».

Advertisement

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθει…

Η Margot συμμετείχε πρόσφατα στην εκδήλωση της Nissan στο Λος Άντζελες, όπου παρουσιάστηκαν τα πλάνα της  να εισέλθει στο πρωτάθλημα της  ABB FIA Formula E για τη  σεζόν 2018/19, συμμετοχή από την οποία έχει δεσμευτεί να αντλήσει εμπειρία και τεχνογνωσία, με στόχο την μελλοντική ανάπτυξη των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Advertisement

Nissan-Margot-Robbie-wave-c640

Οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων της ιαπωνικής εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο σημείωσαν άνοδο 28% το τελευταίο οικονομικό έτος, με το LEAF να επιβεβαιώνει τη θέση του στην αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ως το αυτοκίνητο  με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Η Nissan έχει πουλήσει περισσότερα από 320.000 LEAF,  από τότε που το μοντέλο βγήκε προς πώληση για πρώτη φορά, το 2010.