Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Mercedes-Benz CLA στην τελικής της μορφή

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα Mercedes-Benz CLA στην τελικής της μορφή

ΝΕΑ

H νέα Mercedes-Benz CLA στην τελικής της μορφή

ΝΕΑ

Καθώς πλησιάζει η ώρα της επίσημης παρουσίασης η νέα Mercedes-Benz CLA συλλαμβάνεται με ελάχιστο καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας τις περισσότερες λεπτομέρειες της σιλουέτας της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στις πιο πρόσφατες πόζες της στο φωτογραφικό φακό η νέα CLA δεν έχει καθόλου καμουφλάζ στα εμπρός και πίσω φώτα, γεγονός που κάνει ξεκάθαρο πως πρόκειται γι’αυτά που θα υπάρχουν και στο μοντέλο παραγωγής. Φαίνεται επίσης πως η κλασική εισαγωγή αέρα στη μάσκα θα έχει γρίλια με μόνο μια κεντρική λεπίδα, δίνοντας ένα πιο δυναμικό ύφος στην εικόνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο το εμπρός μέρος είναι πρακτικά πανομοιότυπο με την A Class ενώ και η σιλουέτα ξεχωρίζει με μεγάλη δυσκολία από αυτή της Α Class Sedan καθώς η μόνη διαφορά εντοπίζεται στο τελείωμα της οροφής που στη CLA είναι ελαφρά πιο χαμηλό δίνοντας μια πιο αεροδυναμική προοπτική. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο εσωτερικό καθώς φαίνεται πως η Mercedes-Benz έχει αποφασίσει να δώσει σε όλα τα compact μοντέλα της την ίδια εσωτερική διαμόρφωση με κυρίαρχο στοιχείο της μεγάλες οθόνες του συστήματος MBUX.

mercedes-benz-cla-class-spy-shots345654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Οι ομοιότητες θα συνεχίζονται και σε μηχανολογικό επίπεδο καθώς η CLA θα χρησιμοποιεί τους ίδιους κινητήρες και μεταδόσεις με την A Class ενώ και εδώ αναμένεται πως η κορυφαία έκδοση θα είναι η CLA45 AMG η οποία θα είναι τετρακίνητη και θα έχει 400 ίππους. Η παρουσίαση της CLA αναμένεται στις αρχές του 2019 ενώ η έκδοση Shooting Brake θα ακολουθήσει λίγο αργότερα.

mercedes-benz-cla-class-spy-shots345654harpi640