Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Ford Mustang θα παρουσιαστεί το 2021

Ελλάδα 21:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα Ford Mustang θα παρουσιαστεί το 2021

ΝΕΑ

H νέα Ford Mustang θα παρουσιαστεί το 2021

ΝΕΑ

Μετά την πρόσφατη ανανέωση και αναβάθμιση του οδηγικού της αποτυπώματος της Mustang η Ford φαίνεται πως έχει δρομολογήσει την ριζική αλλαγή του θρυλικού της muscle car.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η αλλαγή δεν πρόκειται βέβαια να γίνει στο άμεσο προσεχές διάστημα καθώς η εξέλιξη του νέου μοντέλου δεν προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί πριν το 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες του Automotive News η νέα Mustang θα βασίζεται σε μια από πέντε νέες ευέλικτες πλατφόρμες της Ford, πιθανά στην ίδια που θα χρησιμοποιούν το νέο Explorer και η Lincoln Aviator.

Αν και διατηρήσει ως βασικό χαρακτηριστικό την πίσω κίνηση δεν αποκλείεται να υπάρχουν για πρώτη φορά και τετρακίνητες εκδόσεις. Επίσης οι φήμες μιλούν και για την ύπαρξη μιας υβριδικής έκδοσης που όμως θα έρθει αργότερα από τις συμβατικές βενζινοκίνητες Mustang. Ο επικεφαλής σχεδιασμού Darrell Behmer τονίζει σε δηλώσεις του πάντως πως το νέο μοντέλο θα σέβεται την παράδοση του ονόματος και θα φυσικά τα πρότυπα που έχει δημιουργήσει.

2018-ford-mustang4567654harpi640

Advertisement
Advertisement

Πάντως σύμφωνα και με άλλα δείγματα γραφής που έχει δώσει η Ford, όπως το πρωτότυπο ηλεκτρικό SUV, Mach 1, είναι πολύ πιθανό η Mustang να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την δημιουργία και νέων μοντέλων με σπορτίφ ύφος που θα εμπλουτίσουν την γκάμα της εταιρίας.