Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα BMW Σειρά 3 λανσάρεται το 2018

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα BMW Σειρά 3 λανσάρεται το 2018

ΝΕΑ

H νέα BMW Σειρά 3 λανσάρεται το 2018

ΝΕΑ

Βασισμένη σε νέα πλατφόρμα, με ακόμη πιο δυναμική σχεδίαση και αρκετές τεχνολογίες, η επόμενη γενιά της BMW Σειρά 3 θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της στα μέσα του 2018.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Είναι γεγονός ότι η άφιξη της νέας Alfa Romeo Giulia έφερε τα πάνω -κάτω στα σχέδια των premium κατασκευαστών στη μεσαία κατηγορία. Ειδικά από την BMW, που εκφράζει και το πιο sport κομμάτι της κατηγορίας και βάλλεται περισσότερο από τους Ιταλούς, περιμένουμε να απαντήσει στα νέα δεδομένα με την επερχόμενη γενιά της 3άρας (κωδική ονομασία G20), η οποία θα λανσαριστεί σε 1,5 χρόνο περίπου. Οι Γερμανοί ήδη πραγματοποιούν δοκιμές στο νέο τους μοντέλου και έτσι, οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες της μεσαίας BMW κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αν και από το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο λίγα πράγματα μπορούμε να συμπεράνουμε, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα αρκετά όμορφο αμάξωμα, με δυναμικές γραμμές.

Advertisement
Advertisement

Στα χαρακτηριστικά της επόμενης BMW Σειρά 3 εντάσσεται και η νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της εταιρείας, που θα της προσδώσει μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως το βάρος της θα μειωθεί λόγω χρήσης  νέων υλικών. Τέλος, η BMW θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με περαιτέρω υβριδικές, plug-in εκδόσεις, ενώ η λίστα των μοτέρ θα συμπληρώνεται με τους νεότερους 1,5, 2,0 και 3,0 λίτρων turbo κινητήρες της εταιρείας.