Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κορωνοϊός: H Mercedes «τρολάρει» την Audi (video)

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κορωνοϊός: H Mercedes «τρολάρει» την Audi (video)

ΝΕΑ

Κορωνοϊός: H Mercedes «τρολάρει» την Audi (video)

ΝΕΑ

H παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 έχει κλείσει όλο τον πλανήτη… σπίτι, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία μέσω της τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το πλαίσιο η Audi κάλεσε τους φίλους του brand και ακόλουθους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, με την πρόκληση να αφορά την ευρηματική δημιουργία του σήματος της με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Έτσι λοιπόν, οι απανταχού φίλοι της γερμανικής εταιρείας, έδωσαν τις δικές τους ερμηνείες στο Four Rings Challenge, κάνοντας το σήμα με τους τέσσερις δακτυλίους, με όποιο τρόπο μπορείτε να φανταστείτε!

Advertisement
Advertisement

Όμως εκτός από τους «φίλους», η πρόκληση προσέλκυσε και τον… ανταγωνισμό. Έχουμε δει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να «πειράζουν» η μία την άλλη μέσω social media. Έτσι και τώρα.

Η Mercedes-Benz ήταν αυτή που ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και το έκανε με πραγματικά ξεχωριστό τρόπο. Με ένα video στο οποίο η AMG G63 κάνει τέσσερα ντόνατς, σχηματίζοντας στην άσφαλτο το σήμα της Audi με καμένο λάστιχο.

Advertisement

«Έι Audi, αποδεχθήκαμε τη πρόκληση του #FourRingsChallenge. Καθώς μας ενώνει το ίδιο πάθος, ορίστε η δική μας δημιουργική συνεισφορά. Ελπίζουμε να σας αρέσει το αποτέλεσμα», έγραψε η Mercedes συνοδεύοντας το video της και… πετώντας το μπαλάκι στην «αντίπαλό» της, ζητώντας της να δείξει πόσο καλό “γραφικό χαρακτήρα” έχει. Άντε να γράψεις Mercedes με καμένο λάστιχο στο δρόμο τώρα! Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον τη απάντηση…

Διαβάστε ακόμα:
Η ηλεκτρική Mercedes EQS θα αποδίδει 608 ίππους

Advertisement

Νέα Mercedes-Benz GLA: Οι 3 λόγοι για να την ερωτευτείς!

Τα δυνατά σημεία της νέας Mercedes-Benz GLB