Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes C-Class ανανεώνεται

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes C-Class ανανεώνεται

ΝΕΑ

H Mercedes C-Class ανανεώνεται

ΝΕΑ

Προς τα τέλη του 2017 το μεσαίο μοντέλο της Mercedes θα φρεσκαριστεί αισθητικά. Tαυτόχρονα, ο αέρας της ανανέωσης θα επηρεάσει και τις κορυφαίες εκδόσεις της C-Class, AMG C43 & C63.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

H Mercedes θα μας παρουσιάσει μέσα στο 2017 την ανανεωμένη εκδοχή της C-Class και όπως μπορείτε να δείτε, ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τους ανθρώπους της γερμανικής φίρμας να κάνουν δοκιμές με καμουφλαρισμένο αμάξωμα.

Το συγκριμένο αυτοκίνητο αφορά κάποια από τις κορυφαίες εκδόσεις του μοντέλου, AMG C43 ή C63, και από τα όσα μπορούμε να διακρίνουμε, η ανανέωση της μεσαίας γερμανίδας θα περιλαμβάνει μικρές αισθητικές αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, στο εμπρόσθιο μέρος περιμένουμε μικρο-αλλαγές σε φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρα και μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος αναμένουμε ελαφρώς αλλαγμένα φώτα μόνο.

Στο εσωτερικό τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Mercedes θα τοποθετήσει μεγαλύτερη κεντρική οθόνη, νέο σύστημα infotainment και ενδεχομένως τον πίνακα οργάνων που είδαμε πρόσφατα στη νέα E-Class. Σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, δεν περιμένουμε αλλαγές στην γκάμα, παρά μόνο βελτιώσεις που σχετίζονται με την απόδοση και την κατανάλωση. Παράλληλα, οι κορυφαίες AMG C63 και AMG C63 S θα συνεχίσουν να εξοπλίζονται με τον 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα, απόδοσης 476 & 510 ίππων αντίστοιχα. Τέλος, θυμίζουμε ότι η «ηπιότερη» έκδοση Mercedes-AMG C43 Coupe χρησιμοποιεί έναν V6 twin turbo 3,0 λτ. ο οποίος αποδίδει 367 ίππους και 520 Nm ροπής.