Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes-Benz αποκαλύπτει το εσωτερικό της EQC (video)

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes-Benz αποκαλύπτει το εσωτερικό της EQC (video)

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz αποκαλύπτει το εσωτερικό της EQC (video)

ΝΕΑ

Πλησιάζοντας στην ημέρα της παρουσίασης του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου EQC, κάτω από την σκεπή της υπομάρκας EQ η Mercedes-Benz αποκαλύπτει το εσωτερικό της νέας της δημιουργίας.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Πολλοί θα πίστευαν πως ο φουτουριστικός χαρακτήρας της EQC θα συνοδευόταν από μια αντίστοιχη προσέγγιση σε ότι αφορά το εσωτερικό της. Όμως στο σύντομο video που κυκλοφόρησε η Mercedes-Benz φαίνεται πως η αισθητική διαμόρφωση του εσωτερικού του νέου ηλεκτρικού της SUV ακολουθεί σε μεγάλο ποσοστό τη λογική που βλέπουμε στις σύγχρονες Mercedes. Αυτό σημαίνει πως φυσικά κυριαρχούν οι δύο μεγάλες οθόνες του συστήματος πολυμέσων MBUX ενώ δεν λείπουν και αρκετοί φυσικοί διακόπτες.

Το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στο video χρησιμοποιεί τις μεγάλες οθόνες των 10,25 ιντσών ενώ όπως έχουμε δει στην Α-Class υπάρχουν και οι μικρότερες οθόνες 7 ιντσών όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε τους συνδυασμούς που θα υπάρχουν στην EQC.

Screen-Shot-2018-08-29-at-11.31.25-AM-e1535556785570harpi640

Advertisement
Advertisement

Ο διάκοσμος και το φινίρισμα δείχνουν πως ακολουθούν τα εξαιρετικά υψηλά στάνταρ των συμβατικών Mercedes δηλώνοντας πως τα μοντέλα EQ θα προσφέρουν ένα αντίστοιχα πολυτελές ύφος.

Η Mercedes-Benz έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τις προδιαγραφές της EQC όμως αναμένεται πως θα έχει μια αυτονομία της τάξης των 500 χιλιομέτρων. Η επίσημη παρουσίαση της EQC θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου στη Στοκχόλμη.