Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes-AMG Hybrid GT έρχεται στα τέλη του έτους

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes-AMG Hybrid GT έρχεται στα τέλη του έτους

ΝΕΑ

H Mercedes-AMG Hybrid GT έρχεται στα τέλη του έτους

ΝΕΑ

Η “βασική” Mercedes-AMG GT αποδίδει 469 ίππους και 630 Nm ροπής που προέρχονται από τον V8 4.0 λίτρων με διπλούς υπερσυμπιεστές. Η τρέχουσα πιο ισχυρή έκδοση, η GT R, αποδίδει 585 ίππους και 700 Nm ροπής. Αλλά και πάλι θέλει να προσφέρει στους πελάτες κάτι περισσότερο.

Advertisement
Advertisement

 

Σειρά της AMG GT Black, με τον διευθυντή πωλήσεων της AMG, Michael Knöller, να επιβεβαιώνει πλέον ότι θα τη δούμε νωρίτερα από όσο πιστεύαμε. Ο Knöller υπονόησε τελικά πως η AMG GT Black Series όχι μόνο θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο, αλλά θα είναι ακόμη πιο ισχυρή. Ωστόσο, δεν έδωσε ημερομηνία αποκάλυψης, αλλά είπε με νόημα πως θα έπρεπε να μπει στην παραγωγή μέχρι τα τέλη του 2020.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην περίπτωση της AMG SLS, η οποία αύξησε την ισχύ της στα 630 άλογα προτού μπει στην παραγωγή. Για την ιστορία βέβαια η κόκκινη περιοχή στο στροφόμετρο ξεκινούσε στις 8,000 rpm. Ο Knöller μπορεί να μην αποκάλυψε καμία πληροφορία σχετικά με την αύξηση της παραγωγής AMG GT Black Series, ωστόσο, δήλωσε ότι θα πρόκειται για την πιο αποδοτική και συναρπαστική οδηγικά έκδοση της συγκεκριμένης σειράς. Εκτός από την GT Black Series, ο Knöller επιβεβαίωσε ότι το επόμενο έτος θα ξεκινήσει και μια plug-in υβριδική τετράθυρη GT. Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία επίσημου λανσαρίσματος, παρότι από επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε ότι τόσο η GT Black Series όσο και η plug-in hybrid GT Four-Door θα παρουσιαστούν χρονικά σχετικά κοντά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα δυο νέα πανίσχυρα όπλα της γερμανικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement