Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Land Rover θέλει ένα ακόμη Discovery

Ελλάδα 4:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Land Rover θέλει ένα ακόμη Discovery

ΝΕΑ

H Land Rover θέλει ένα ακόμη Discovery

ΝΕΑ

Η βρετανική εταιρία ετοιμάζεται για ριζική ανανέωση της γκάμας της εισάγοντας δύο ακόμη νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Από το νέο έτος το Discovery Sport θα αντικαταστήσει το κενό του Freelander, ενώ τα 2016 θα λανσαριστεί και η νέα γενιά του ολοκαίνουργιου Discovery. Σε συνέντευξη που έδωσε στην διάρκεια του σαλονιού του Παρισιού ο Gerry McGovern, ο υπεύθυνος στο τμήμα σχεδιασμού της Land Rover, αποκάλυψε πως η γκάμα του Discovery θα διευρυνθεί κατά δύο μοντέλα.

Προς το παρόν η ταυτότητα του νέου Discovery που θα ακολουθήσει παραμένει άγνωστη αλλά ο Andy Goss, στέλεχος της Jaguar Land Rover, άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει χώρος για ένα πιο μικρό και εμπορικό μοντέλο που θα τοποθετείται κάτω από το Discovery Sport. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο τότε στην επόμενη πενταετία είναι πιθανό να δούμε ένα μοντέλο στα μέτρα και σταθμά της BMW X1 ή της Mercedes GLA.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, ο McGovern μίλησε για ένα νέο Range Rover που θα πλαισιώσει τα Evoque, Range Rover Sport και Range Rover, το οποίο δεν θα είναι επταθέσιο, ούτε θα έχει κουπέ στιλ όπως τα BMW X4 &X6 και σε μερικά χρόνια η Mercedes GLE Coupe (όπως θα ονομάζεται η κουπέ εκδοχή της νέας M-Class).