ΝΕΑ

H Kosmocar κοντά στους νέους και την παιδεία

Ελλάδα 0:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Kosmocar κοντά στους νέους και την παιδεία

ΝΕΑ

H Kosmocar κοντά στους νέους και την παιδεία

ΝΕΑ

Αρωγός της προσπάθειας ομάδας μαθητών της β’ τάξης Λυκείου του Αρσακείου σχολείου  Ψυχικού, η οποία διαγωνίστηκε στα προκριματικά του Εθνικού διαγωνισμού «F1 in Schools» ήταν η Kosmocar Α.Ε.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας στον κόσμο κι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο μικρό μονοθέσιο με συγκεκριμένες προδιαγραφές ως προς τις διαστάσεις, το βάρος και την κίνηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «η εταιρική κουλτούρα της Kosmocar αντικατοπτρίζεται μέσα από την προσπάθεια της ομάδας, που θέτοντας έναν υψηλό στόχο πέραν των μαθητικών δραστηριοτήτων, εργάστηκε με ομαδικότητα, ανέπτυξε νέες δεξιότητες και γνώσεις, συνεργάστηκε αρμονικά με τρίτους όπως τους χορηγούς, τους προμηθευτές και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της. Οι νέοι αποτελούν την μελλοντική επιστημονική και παραγωγική βάση της χώρας μας και αξίζουν της προσοχής μας».

Advertisement
Advertisement