Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H καλή είδηση της ημέρας…

Ελλάδα 23:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H καλή είδηση της ημέρας…

ΝΕΑ

H καλή είδηση της ημέρας…

ΝΕΑ

Σε μια δύσκολη εποχή από κάθε άποψη, όλοι μας ψάχνουμε για την καλή είδηση της ημέρας, του μήνα, της χρονιάς…

Advertisement
Advertisement

Γυμναστική και σωστή διατροφή και κανείς δεν έχει ανάγκη από βιταμίνες και λοιπά συμπληρωματικά. Όπως και ένα καλοκουρδισμένο πλαίσιο/σασί, που δεν χρειάζεται απαραίτητα τις αντιστρεπτικές ράβδους και λοιπές βελτιώσεις. Ωστόσο, μία κυρίως οικονομικά ταλαιπωρημένη κοινωνία, προφανώς και έχει ανάγκη τις καλές ειδήσεις για να τονωθεί η ψυχολογίας της. Η τελευταία όμως σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για να υλοποιηθούν και στην πράξη τα λόγια. Που θέλω να καταλήξω;

«Η PONY-NAMCO πήρε άδεια από το υπουργείο Ανάπτυξης για να ξεκινήσει η παραγωγή του θρυλικού μοντέλου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης…». Ωστόσο, αρκεί μία καλή είδηση να αναπαραχθεί κυρίως από την τηλεόραση για να ξαναπάρει εμπρός η ελληνική βιομηχανία αυτοκινήτου; Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στους αμαξοποιούς προηγουμένων δεκαετιών, αλλά για το διάσημο Pony που ο κάθε Έλληνας θα ήθελε να το δει να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας μιλά για ένα σύγχρονο και φτηνό αυτοκίνητο που θα καλύπτει τις ανάγκες κάθε Έλληνα. Από την άλλη, τα πολιτικά πρόσωπα δράττονται της ευκαιρίας και μιλούν για θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.

Advertisement
Advertisement

«Η γραμμή παραγωγής θα στηθεί στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης, το νέο εργοστάσιο θα συμβάλλει στην μείωση της ανεργίας, το νέο PONY (που είχε έγκριση μόνο ως επαγγελματικό) θα έχει 4κύλινδρους 1.400άρηδες κινητήρες (κατασκευαστής;), στο μέλλον θα υπάρξει και σε ηλεκτρική έκδοση…», και άλλες καλές ειδήσεις που αναπαράγονται/αναμοχλεύονται τις τελευταίες μέρες από τα μέσα ενημέρωσης.

Βέβαια, στα λόγια πολλά μπορούν να πουν πολλοί. Και όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, αγνοούμε ένα βασικό ερώτημα, όταν από αυτό ξεκινά κάθε μεγάλο επιχειρηματικό πλάνο ανεξαρτήτου προϊόντος: «Ποιός θα βάλει τα λεφτά;».