Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H John Deere παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του Gator

Ελλάδα 2:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H John Deere παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του Gator

ΝΕΑ

H John Deere παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του Gator

ΝΕΑ

Το Gator από την John Deere, είναι ένα όχημα παντός εδάφους και η έκδοση Honor Edition είναι αφιερωμένη στους βετεράνους του πολέμου.

Advertisement
Advertisement

Η John Deere αποκάλυψε μια νέα έκδοση του Gator που αποτίει φόρο τιμής στους βετεράνους του στρατού.

Με την ονομασία Honor Edition για την ειδική αυτή έκδοση, θα είναι διαθέσιμο σε διαμόρφωση ανοιχτού πίσω μέρους για να έχει χώρο φόρτωσης και για την καμπίνα των δύο ατόμων εμπρός, διαθέτει θέρμανση, εξαερισμό και κλιματισμό. Ξεχωρίζει από τις απλές παραλλαγές του Gator χάρη στη βαφή του με το χρώμα της άμμου, καθώς και σε κάποια άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η Honor Edition έρχεται με στρατιωτικούς αριθμούς μοντέλων και γραφικά στο βασικό εξοπλισμό της, με μαύρες ζάντες αλουμινίου και ελαστικά Maxxis Bighorn 2.0 Extreme Terrain, μαύρο βινύλιο στην επένδυση των καθισμάτων, σπορ τιμόνι, «μισές» πόρτες, μαύρη οροφή και προστατευτικά αμαξώματος. Επίσης, το ειδικό κουτί για το χώρο φόρτωσης, μπορεί να παραγγελθεί με σύστημα ηλεκτρικής ανύψωσης.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν το συγκεκριμένο μοντέλο με ελαστικά παντός εδάφους, Predator Heavy Duty. «Η John Deere έχει μακρά ιστορία υποστήριξης του στρατού και των βετεράνων μας που θυσιάστηκαν για να προστατεύσουν αυτή τη χώρα», δήλωσε η Maureen McCormack, διευθύντρια εμπορικής διάθεσης της John Deere για τα Gator.

Το Gator τροφοδοτείται από έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 810 κ.εκ. με απόδοση 43 ίππων, είναι με στάνταρ την τετρακίνηση και αυτόματο (CVT) κιβώτιο δύο σχέσεων. Για να διασφαλιστεί ότι είναι σε θέση να περάσει από τραχύ έδαφος, διαθέτει πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ATV της Polaris στην υπηρεσία των κομάντος του στρατού
Yamaha ATV 2021: Αναβαθμισμένα Sport μοντέλα
YouTuber κατασκευάζει το δικό του Tesla CyberQuad ATV (video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement