Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Jeep ετοιμάζει ένα Extreme μοντέλο (+video)

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Jeep ετοιμάζει ένα Extreme μοντέλο (+video)

ΝΕΑ

H Jeep ετοιμάζει ένα Extreme μοντέλο (+video)

ΝΕΑ

Για όσους γνωρίζουν την γκάμα της Jeep, το Wrangler Rubicon, είναι στην κορυφή των μοντέλων με δυνατότητες εκτός δρόμου, μέχρι που η Αμερικανική εταιρία αποκάλυψε το νέο Gladiator Mojave.

Advertisement
Advertisement

 

Μετά το Rubicon Trail (το μονοπάτι Rubicon) η έρημος Mojave θα δώσει το όνομά της σε μία κορυφαία έκδοση του Jeep Wrangler. Πρόκειται για το Gladiator Mojave, το οποίο μπορεί να αποτελέσει την δεύτερη top of the line έκδοση στην γκάμα των μοντέλων Jeep.

ο επόμενο Jeep Renegade θα είναι ηλεκτρικό

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το Mopar Insiders, η εταιρία σχεδιάζει την δημιουργία μοντέλου ικανού για κίνηση σε αμμώδεις έδαφος (Desert-Rated) με ειδικό εξοπλισμό και εμφάνιση για το ανοιχτό ημιφορτηγό Jeep Gladiator και το όνομα: Jeep Wrangler Mojave.

2020 Jeep Gladiator High Altitude features a full leather luxury interior

Το νέο Jeep Wrangler Mojave και το Jeep Wrangler Unlimited Mojave θα παρουσιαστούν το 2021 και σύμφωνα με πληροφορίες θα εξοπλίζεται με ανάρτηση heavy duty της fox, ενισχύσεις στο πλαίσιο και τις βάσεις των αναρτήσεων, «ψαλίδια» από χυτοσίδηρο και μεγάλα ελαστικά παντός εδάφους 33 ιντσών. Επιπλέον το Gladiator Mojave θα έχει το καπό με την μεγάλη εισαγωγή αέρα, προστατευτικές ποδιές φαρδιά «φτερά» και τα έντονα γραφικά «Mojave». Στο εσωτερικό, θα υπάρχου μεγαλύτερα καθίσματα με πορτοκαλί ραφές και πορτοκαλί στεφάνια στους εσωτερικούς αεραγωγούς.

Ένα εξωφρενικής ισχύος Jeep Gladiator (video)

Advertisement

Η ακριβής ημερομηνία παρουσίασης δεν είναι ακόμη γνωστή, αν και κάποιοι από τους υπευθύνους της εταιρίας έλεγαν πως η FCA θα το δείξει στην ετήσια εκδήλωση «What’s New» για τον Τύπο αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια εκεί η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει το νέο Ram 1500 Rebel TRX και είναι κρίμα το ένα μοντέλο να… καλύψει το άλλο. Έτσι πιθανότατα, η FCA να αποκαλύψει το νέο Jeep Wrangler Mojave στο τέλος του έτους.

 

Advertisement