Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H IFI παρούσα στην πρεμιέρα του νέου Range Rover

Ελλάδα 3:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H IFI παρούσα στην πρεμιέρα του νέου Range Rover

ΝΕΑ

H IFI παρούσα στην πρεμιέρα του νέου Range Rover

ΝΕΑ

Με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το εντυπωσιακό Range Rover της 5ης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Η εμπειρία που έζησαν όσοι βρέθηκαν στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου-συμβόλου, του νέου Range Rover ήταν ξεχωριστή. Με τη συμβολή της IFI Architectural Lighting Design οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να «ζήσουν» το νέο Range Rover σαν να βρίσκονται στο δρόμο, μέρα-νύχτα, υπό οιαδήποτε συνθήκη.

Οι ειδικοί της IFI, μετά από εντατική μελέτη, τοποθέτησαν γύρω από το νέο Range Rover, ειδικά και υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Όσοι βρέθηκαν στη θέση του οδηγού ένιωθαν μέσα σε μόλις ένα λεπτό πως βρίσκονταν σε διαφορετικές ζώνες ώρας (πρωί, ηλιοβασίλεμα, βράδυ με έναστρο ουρανό) και παράλληλα υπό διαφορετικές οδηγικές καταστάσεις (πέρασμα μέσα από τούνελ, κίνηση με χαμηλή και υψηλή ταχύτητα).

Το event είχε στο επίκεντρο το νέο Range Rover. Mε τη βοήθεια της τεχνολογίας και του σωστού σχεδιασμού φωτισμού η IFI Architectural Lighting Design έφερε στο προσκήνιο και τον ίδιο τον οδηγό, τον κάτοχο του αυτοκινήτου, και πως ο ίδιος αισθάνεται μέσα σε αυτό.

Advertisement
Advertisement

«Το φως έχει την ικανότητα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αρχιτεκτονική και τον χώρο γενικότερα. Στόχος μας μέσα από αυτό το event ήταν να δώσουμε σε αυτόν που αγαπά τα Range Rover να τα ζήσει κάτω από κάθε συνθήκη και να του προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία», τόνισε ο κ. Γιώργος Αναγνωστάκης, Creative Director της IFI Architectural Lighting Design.

Η IFI παρέχει καινοτόμες λύσεις φωτισμού που εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου, ενώ παράλληλα σέβονται ιδιαίτερα τον προϋπολογισμό, την αειφορία και την αρχιτεκτονική σύλληψη. Ξεκίνησε πριν 33 χρόνια ως το πρώτο studio μελέτης φωτισμού στην Ελλάδα με στόχο να δώσει μια μοναδικότητα σε ιδιαίτερα σύνθετα έργα φωτισμού.

«Η μελέτη φωτισμού αποτελεί για εμάς στην IFI ένα αναπόσπαστο τμήμα του αρχιτεκτονικού οράματος» επισημαίνει ο κ. Αναγνωστάκης.

Advertisement

Σήμερα, η IFI έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία μελέτης φωτισμού με διεθνώς αναγνωρισμένο και υψηλό κύρος. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό και ευρύ portfolio έργων διαφορετικής κλίμακας (ξενοδοχεία και εστιατόρια πολυτελείας, χώρους καταστημάτων, αρχιτεκτονική τοπίου και μοναδικές κατοικίες κ.ά.), τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Range Rover: Αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα
Πρώτη επαφή με το νέο Range Rover Sport (+τιμές)
Το νέο Range Rover έχει δύο… καρχαρίες

 

 

Advertisement