Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

H ηχητική εμπειρία στο νέο VW Polo

Ελλάδα 19:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ηχητική εμπειρία στο νέο VW Polo

VW POLO

H ηχητική εμπειρία στο νέο VW Polo

VW POLO

Αρωγός στις ατελείωτες εντός αστικού τοπίου λόγω… κίνησης μετακινήσεις αλλά και σταθερός σύντροφος στα ταξίδια σας σε εθνικό δίκτυο με το νέο Volkswagen Polo, είναι το πολυδιάστατο ηχοσύστημά του, που προσφέρεται σε δύο εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική εταιρεία συνοδεύει αυτό το κομμάτι του μοντέλου της με το σλόγκαν: «Αν θέλετε, ακούτε απλά μουσική». Και εξηγεί το γιατί…

Ηχοσύστημα “Composition Colour”
Το ηχοσύστημα “Composition Colour” είναι εύκολο στη χρήση όπως ένα smartphone, μέσω της έγχρωμής οθόνης αφής 6,5’’ (16.5 cm). Παράλληλα, διαθέτει περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως την υποδοχή για κάρτες SD ή τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3 και WMA. To ηχοσύστημα “Composition Colour” που περιλαμβάνεται στον  βασικό εξοπλισμό του νέου Polo, διαθέτει επίσης 6 ηχεία με πλούσιο ήχο μπροστά (4 ηχεία στην έκδοση των 75hp).

polo-2017-composition-color640

Advertisement
Advertisement

Όλα τα ηχοσυστήμα είναι προσανατολισμένα προς τον οδηγό και εργονομικά τοποθετημένα στο ταμπλό οργάνων. Οι αεραγωγοί είναι πλέον τοποθετημένοι κάτω από την οθόνη, η οποία βρίσκεται πιο ψηλά, πράγμα που επιτρέπει τον διαισθητικό χειρισμό και προσφέρει καλύτερη οπτική.

Ηχοσύστημα “Composition Media”
Θέλετε να έχετε μεγαλύτερη οθόνη, CD player με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3 και WMA και 6 ηχεία; Τότε το προαιρετικό ηχοσύστημα “Composition Media” είναι ο τέλειος συνοδός σε όλες σας τις διαδρομές. Με οθόνη αφής 8’’ (20.3 cm), διαθέτει όλες τις λειτουργίες του ηχοσυστήματος “Composition Colour” καθώς επίσης και σύστημα Bluetooth για διάφορες συσκευές τηλεφώνων καθώς και θύρα USB.

polo-2017-composition-media640