Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Genesis ετοιμάζει το νέο GV70

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Genesis ετοιμάζει το νέο GV70

ΝΕΑ

H Genesis ετοιμάζει το νέο GV70

ΝΕΑ

Η κορεατική Genesis εξελίσσει το νέο της SUV μοντέλο, GV70, το οποίο θα διαθέτει ένα άκρως ενδιαφέρον σχήμα.

Advertisement
Advertisement

Ήδη οι πρώτες εικόνες του συγκεκριμένου μοντέλου βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας  και από αυτές διαπιστώνουμε ότι το GV70 θα διαθέτει ένα αμάξωμα με κόμπακτ διαστάσεις, όντας μικρότερο από το ήδη υπάρχον Genesis GV80.

Οι σχεδιαστές της εταιρείας ακολούθησαν και εδώ την φιλοσοφία «Athletic Elegance» με κυρίαρχα στοιχεία την χαρακτηριστική εμπρός μάσκα, τα νέα τετραπλά φωτιστικά σώματα «Quad Lamps» και την υιοθέτηση μεγάλων σε διάμετρο αεραγωγών. Επίσης, τη δυναμική του αμαξώματος του νέου GV70 ενισχύουν οι μικροί πρόβολοι, οι μικρές γυάλινες πλαϊνές επιφάνειες ανάμεσα στις κολόνες C και D, καθώς και το χαμήλωμα της οροφής.

Advertisement
Advertisement

Το νέο GV70 βασίζεται στην αρχιτεκτονική του σεντάν G70, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει δύο μοτέρ, με βασική επιλογή τον τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο των 2,0 λίτρων. Το συγκεκριμένο σύνολο θα έχει ισχύ 255 ίππους, ενώ για αυτούς που θέλουν κάτι πιο δυνατό, θα υπάρχει και κορυφαία έκδοση με τον V6 twin-turbo κινητήρα GDI των 3,3 λίτρων με την ισχύ να φτάνει τους 370 ίππους. Αμφότεροι οι κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους πίσω τροχούς, με τετρακίνητες εκδόσεις να διατίθενται προαιρετικά.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του GV70, παρά μόνο το ότι θα λάβει χώρα στη Ν. Κορέα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Ο επιτήδειος έμπορος ΙΧ της Θήβας μοιράζει ακάλυπτες επιταγές

Advertisement

Crash Test οικονομίας: Με ποιο καύσιμο θα πληρώσω λιγότερα

Πότε επιστρέφει το Τραμ στο Σύνταγμα