Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ferrari F8 Tributo της Novitec

Ελλάδα 13:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ferrari F8 Tributo της Novitec

ΝΕΑ

H Ferrari F8 Tributo της Novitec

ΝΕΑ

Η Novitec καταφέρνει και «βγάζει» 66PS και 11,5 kgm ροπής επιπλέον από το V8 μοτέρ της Ferrari που φοράει η F8 Tributo, με αποτέλεσμα τις καλύτερες επιδόσεις και την τελική των 340 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Η Novitec επιμένει να ασχολείται με μερικά από τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο προκειμένου να τα κάνει ακόμα γρηγορότερα και η Ferrari F8 Tributo είναι το τελευταίο δείγμα της δουλειάς που κάνει ο βελτιωτικός οίκος. Ο twin turbo V8 των 3,9 λίτρων της F8, αποδίδει σε stock μορφή 720 ίππους και 78,5 kgm ροπής, δεδομένα τα οποία προφανώς και δεν κρίνονται αρκετά από τη Novitec. Έτσι λοιπόν, αλλάζοντας τους εγκεφάλους και τον προγραμματισμό της μονάδας διαχείρισης, η Novitec «προσθέτει» 66 ίππους και 11,5 kgm ροπής και η F8 Tributo έχει συνολικά 787 ίππους και 90,0 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Για την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, η F8 Tributo της Novitec χρειάζεται κάτω από 2,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι πλέον 340 χλμ./ώρα. Εκτός των επεμβάσεων στον κινητήρα, η Novitec προτείνει και μια σειρά από άλλες επεμβάσεις για το μοντέλο της Ferrari, όπως είναι και η ανάρτηση που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά. Το κιτ αυτό για την ανάρτηση, συνδυάζεται με ηλεκτρονικό έλεγχο, που επιτρέπει την ανύψωση του εμπρόσθιου μέρους προκειμένου να περάσει από κάποιο «δύσκολο» σημείο το αυτοκίνητο.