Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H FCA αναζητά ανερχόμενους σχεδιαστές

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H FCA αναζητά ανερχόμενους σχεδιαστές

ΝΕΑ

H FCA αναζητά ανερχόμενους σχεδιαστές

ΝΕΑ

Ο φετινός διαγωνισμός σχεδίασης που διοργανώνει η FCA Αμερικής, «Drive for Design» ξεκινά τον Απρίλιο, αποτελώντας μία ευκαιρία για νεαρούς σε ηλικία μαθητές.

Advertisement
Advertisement

Βασικό θέμα της φετινής εκδήλωσης αποτελεί η υλοποίηση του μελλοντικού pickup της RAM. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μοντέλα της RAM αποτελούν τα ιδανικά οχήματα για τους επαγγελματίες, που συνδυάζουν παράλληλα την άνεση ενός επιβατικού, με τις δυνατότητες ενός καθαρόαιμου τετρακίνητου, όπως την μεταφορά τρέιλερ σκαφών. Οι όροι για τη συμμετοχή είναι απλοί, καθώς οι ενδιαφερόμενοι μαθητές λυκείων των ΗΠΑ που έχουν ήδη υποβάλλει τα σχέδιά τους στην ειδική ιστοσελίδα https://fcadrivefordesign.com/ που έχει δημιουργηθεί. Στη συνέχεια, τα σχέδια θα αξιολογηθούν από μια κριτική επιτροπή που την αποτελούν σχεδιαστές της FCA.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 8 Μαΐου με τον πρώτο νικητή να παίρνει δώρο ένα επαγγελματικό τάμπλετ Wacom MobileStudio Pro 16, το οποίο θεωρείται ένα απαραίτητο εργαλείο για γραφίστες, αρχιτέκτονες ή καλλιτέχνες. Ο δεύτερος και τρίτος νικητής, θα πάρουν τα ίδια δώρα, ένα Apple iPad Pro και ένα Apple Pencil. Εκτός αυτών, οι τρεις ικανότεροι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα κεντρικά γραφεία της FCA Αμερικής στο Auburn Hills του Μίτσιγκαν, να συνομιλήσουν ιδιαιτέρως με την ομάδα σχεδιασμού της FCA και να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο σχεδιασμού, διάρκειας 3 εβδομάδων στο Κολέγιο Δημιουργικών Τεχνών, στο Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement