Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H εντυπωσιακή διαφήμιση της Audi για το Super Bowl

Ελλάδα 23:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H εντυπωσιακή διαφήμιση της Audi για το Super Bowl

Men + Speed

H εντυπωσιακή διαφήμιση της Audi για το Super Bowl

Men + Speed

Όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτου που δραστηριοποιούνται στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ετοιμάζουν τις καλύτερές τους διαφημίσεις για το… απόγειο προβολής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού που φυσικά είναι το Super Bowl, δηλαδή ο τελικός του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Βλέπετε, περισσότεροι από 120 εκατομμύρια τηλεθεατές θα είναι καρφωμένοι στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός. Την Κυριακή (7/2) λοιπόν, στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα αλλά θα δούμε και μία σειρά από εντυπωσιακές διαφημίσεις, με αυτή της Audi για το νέο R8 αναμφίβολα να κλέβει την παράσταση.

Το βίντεο αναφέρεται σε έναν πρώην αστροναύτη που είναι βυθισμένος στις αναμνήσεις του από την εποχή της διαστημικής εξερεύνησης και που έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. Όταν όμως τον επισκέπτεται ο γιος του και του παραδίδει το κλειδί του νέου Audi R8 V10 plus που αγγίζει ταχύτητες της τάξης των 330 km/h, η διαδρομή αυτή, του μοιάζει όπως περιγράφει η γερμανική εταιρεία «με βόλτα μέσα σε πύραυλο ανάμεσα στα αστέρια που όμως ταυτόχρονα του δίνει νέα πνοή στη ζωή του».

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η Audi αποδίδει φόρο τιμής στον David Bowie με το πασίγνωστο τραγούδι του «Starman» που κυκλοφόρησε το 1972 και ακούγεται στη διαφήμιση την οποία μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…